Autovuokraamo Ivalo

Autovuokraamo Ivalo vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Scandia Rent ja Europcar.

Scandia Rent

Lentokentäntie 290
99800 Ivalo
Scandia Rent Ivalo

Scandia Rent on Suomen yksi Suomen suurimpia ja luotetuimpia autonvuokraamo-ketjuja, jolla on toimintaa yli 50:llä paikkakunnalla eri puolilla valtakuntaa, myös Ivalossa.

Ivalon toimisto sijaitsee paikkakunnan lentokentän yhteydessä, joka on suosituin päämäärä useimmille kauempaa tuleville ja vuokra-autoa tarvitseville Ivalon kävijöille.

Toimisto tarjoaa palveluina esimerkiksi 24h päivystyksen, ja talvisaikaan kaikki autot on varustettu paikallisiin keleihin soveltuvilla nastoitetuilla talvirenkailla, lohkolämmittimellä, ja voit valita mukaan myös suksiboxin.

Vuokra-auto kalusto Scandia Rent Ivalolla koostuu autotyypeistä henkilöautot, farmariautot, tila-autot, maastoautot, minibussit, sekä pakettiautot.

Europcar Ivalo

Ivalon lentokenttä
Lentokentäntie 290
Ivalo
Europcar Ivalo virallinen sivusto

Europcar on Euroopan eniten käytetty autovuokraamo, ja firma toimii myös Suomessa ja Ivalossa, jossa sillä on toimipaikka Ivalon lentoaseman yhteydessä.

Vuokraamon suosion taustalta löytyvät muun muassa edulliset hinnat sekä laaja autovalikoima, ja Ivalon toimiston ohella tarjolla oleviin autokategorioihin kuuluvat mm.:

  • henkilöautot,
  • farmarit,
  • nelivedot,
  • tila-autot, ja
  • pakettiautot.

Voit tilata autonvuokrauksen yhteyteen myös lisävarusteita, kuten navigaatiolaitteita, lasten istuimia, suksitelineitä ja suksibokseja.

Autovuokraamo Ivalo sivulta Auton Vuokraus Suomessa indeksisivulle