Autovuokraamo Järvenpää

Autovuokraamo Järvenpää vaihtoehtoja ovat muun muassa Toyota Rent, Scandia Rent, sekä Avis / Mäkelän Autotalot.

Toyota Rent Järvenpää

Järvenpään Auto-Arita
Alhotie 8
04430 Järvenpää
Toyota Rent Järvenpää

Toyota Rent on valtakunnallinen autovuokraamo-ketju, joka toimii kullakin paikkakunnalla Toyota merkkimyymälöiden yhteydessä, ja palvelee etenkin sijaisautoja tarvitsevia (esimerkiksi huoltojen & korjausten ajaksi).

Valikoimaan kuuluvat kaikki Toyota merkin autoluokat, muun muassa mallit Avensis, Corolla, tai Yaris vaikkapa viikonloppumatkalle, tai Toyota Hiace muuttoon vetojuhdaksi.

Toyota Rentin mallistoista löytyy Hiacesta myös pikkubussi versio.

Autovalikoima on varattavissa käyttöön aina yhdestä päivästä (24 h minimivuokraus aika) vuoteen saakka, tyypillisten vuokrausten ollessa sijaisautoja huollon ja korjauksen ajaksi, mutta myös muuttoautoja sekä edustusautoja.

Scandia Rent

Urheilukatu 15
04400 Järvenpää
Scandia Rent Järvenpää kotisivu

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autonvuokraus-ketjuista 50 toimipaikan voimin, ja se löytyy myös Järvenpäästä, osoitteesta Urheilukatu 15, ST1 aseman yhteydestä.

Järvenpäässä voit valita autotyypin Scandia Rentin valikoimista, joihin kuuluvat henkilöautot, tila-autot, pikkubussit, urheiluautot, pakettiautot, sekä kuorma-autot.

Avis / Mäkelän Autotalot

Kielokatu 1
04430 Järvenpää
Avis / Mäkelän Autotalot kotisivu

Avis on vuonna 1946 perustettu Yhdysvaltalainen autovuokraamo-ketju, jolla on toimipaikka myös Järvenpäässä, Mäkelän Autotalot liikkeen yhteydessä.

Vuokraamosta löytyvä autovalikoima on firman ilmoituksen mukaan iältään keskimäärin kuuden kuukauden vanhoja, säännöllisesti huollettuja, ja ne tarkastetaan jokaisen vuokrauksen jälkeen, joten voit olla huoleton auton toimivuudesta vuokraperiodin aikana.

Autovuokraamo Järvenpää sivulta Auton Vuokraus Suomessa indeksisivulle