Autovuokraamo Kallio

Suosittuja autovuokraamo Kallio vuokraamoja ovat esimerkiksi Easyrent, Autovuokraamo Lacara, sekä Scandia Rent Kallio.

Easyrent

Agricolankatu 7
00530 Helsinki
Easyrent Kallio kotisivu

Easyrent on kalliolainen, osoitteessa Agricolankatu 7 toimiva autovuokraamo, jolta löytyvät valikoimista niin henkilöautot (pikkuautoista farmareihin) kuin pakettiautot ja muuttoautotkin.

Voit kunkin vuokrauksen yhteyteen vuokrata mukaan myös navigaattorilaitteen erilliseen hintaan, joka auttaa löytämään perille vähemmän tunnetuilla paikkakunnilla.

Muuttoautojen ja pakettiautojen vuokrauksen yhteyteen voit puolestaan tilata lisävarusteena nokkakärryt lisähintaan, jotka helpottavat tavaroiden siirtelyä ja muuttourakkaa.

Autovuokraamo Lacara

Hämeentie 12
00530 Helsinki
Lacara Kallio kotisivu

Autovuokraamo Lacaran toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Kalliota, pääväylä Hämeentien varrella.

Vuokrausvalikoimaan Lacaralta voit valita niin henkilöautot, muuttoautot, kuin erikoisautona Lacara limousinenkin edustusautoksi.

Osa firman toimintaa ovat myös taksipalvelut pääkaupunkiseudun alueella, joten voit suunnitella kuljetuksia monipuolisesti yrityksen avulla.

Scandia Rent Kallio

Hämeentie 37
00500 Helsinki
Scandia Rent Kallio kotisivu

Kotimainen autovuokraamoketju Scandia Rent palvelee myös Kalliossa sijaitsevalta toimistolta käsin, osoitteessa Hämeentie 37, joka on esimerkiksi aivan Sörnäisten metroaseman läheisyydessä, ja paikalle pääsee keskustasta nopeasti myös raitiovaunujen avulla.

Kallion Scandia Rentin autokalusto koostuu mm:

  • henkilöautoista,
  • edustusautoista
  • tila-autoista
  • pikkubusseista, ja
  • muuttoautoista.

Voit tilata mukaan kuhunkin vuokraukseen lisävarusteina esimerkiksi muuttolaatikoita, nokkakärryjä, turvaistuimia, ja suksiboxeja.

Autovuokraamo Kallio sivulta Auton Vuokraus Suomessa indeksisivulle