Autovuokraamo Kemi

Suosittuja autovuokraamo Kemi yrityksiä ovat Europcar, Toyota Rent, ja Hertz.

Europcar

Kemi-Tornio lentokenttä
Lentokentäntie 75
94500 Lautiosaari
Europcar Kemi-Tornio lentokenttä kotisivu

Europcar on Euroopan suosituin autovuokraamoketju, jonka brändien (mukana myös Alamo ja National) kautta tapahtuu noin joka neljäs autovuokraus mantereen alueella.

Suosion takaa löytyy useita syitä, muun muassa laaja toimipaikka-verkosto, mukana myös Kemin toimisto, Kemi-Tornion lentokentällä, noin 5 km päässä kaupungin keskustasta.

Voit valita auton firman valikoimasta, johon kuuluvat esimerkiksi:

  • henkilöautot,
  • maastoautot,
  • tila-autot ja minibussit, sekä
  • paketti- ja kuorma-autot

Europcarin kautta voit myös hankkia vuokrauksen yhteyteen lisäsvarusteita, kuten suksitelineet & suksiboksit, navigaatiolaitteet, sekä lastenistuimet.

Toyota Rent

Auto Aho Oy/Tojo Auto
Teollisuuskylänraitti 1
94450 Keminmaa
Toyota Rent Kemi

Toyota Rent on suurimman osan Toyota merkkimyymälöiden yhteydessä toimiva vuokraamo, jonka valikoimista löytyy henkilöautoja, mutta myös Hiace pakettiautoja esimerkiksi muuttoihin (sekä Hiace pikkubussi versiot).

Auto Ahon yhteydessä toimiva autovuokraamo tarjoaa autot vuokralle periodeiksi aina yhdestä päivästä vuoteen, suosittujen kategorioiden ollessa sijaisautot huollon ja korjauksen ajaksi, mutta myös muuttoautot sekä edustusautot.

Hertz Kemi

Kemi rautatieasema
Rautatienkatu 3
Kemi
Hertz Kemi kotisivu

Euroopan kolmanneksi suosituin autovuokraamo Hertz on tarjolla Kemissä kahdelta toimipaikalta, sekä rautatieaseman toimistolta että Kemi-Tornion lentokentällä.

Näistä rautatieaseman toimisto (Rautatienkatu 3) sijaitsee vain noin 200 metrin päässä kaupungin keskustasta, kun taas lentoasemalle on matkaa hieman yli 5 km.

Rautatieaseman toimiston lisäpalveluihin oheivarusteiden vuokrauksen suhteen kuuluvat:

  • Lastenistuimet
  • Suksitelineet ja boxit
  • Tavara-autovuokraukset

Autovuokraamo Kemi sivulta takaisin Auton Vuokraus Suomessa indeksisivulle