Autovuokraus Kajaani

Autovuokraus Kajaani vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Toyota Rent, Hertz, Europcar, sekä Budget.

Toyota Rent - No-Pan Auto

Kettukalliontie 13
87100 Kajaani
www.toyota.fi/rent/

Toyota Rent on useimpien Toyota merkkimyymälöiden yhteydessä toimiva autovuokraamo, jonka autokalusto koostuu Toyota merkin valikoimasta, mukaanlukien Hiace-pakettiautot.

Kajaanissa autovuokraamo toimii autoliike No-Pan Auton yhteydessä, Kettukalliontie 13:ssa.

No-Pan Auton virallinen nettisivusto on osoitteesta www.nopanauto.fi, josta löytyvät myös autonvuokrauksen yksityiskohdat.

Hertz

Nuaskatu 3
Kajaani
www.hertz.fi

Maailman suurin autovuokraamo Hertz toimii myös kahden toimipaikan voimin Kajaanissa, sekä Nuaskadulla että kaupungin lentokentän yhteydessä.

Hertzin autovalikoima koostuu muun muassa henkilöautoista, farmareista, maastureista, tila-autoista, pakettiautoista, sekä kuorma-autoista ja erikoisautoista.

Europcar

Pohjolankatu 33
87100 Kajaani
www.europcar.fi

Euroopan suosituin autovuokraamoketju Europcar tarjoaa palveluitaan Kajaanin suhteen kahdessa toimipisteessä, sekä kaupunkitoimistolta Pohjolankadulla että kaupungin lentokentän yhteydessä olevalta pisteeltä.

Firman vuokrakalusto koostuu mm. kategorioista henkilöautot, farmarit, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot, sekä minibussit ja pakettiautot, joihin on vuokrattavissa myös lisävarusteita kuten navigaatiolaite.

Budget

Koskikatu 3
87200 Kajaani
www.budget.fi

Budget, joka kuuluu kansainvälisesti samaan konserniin Avis autovuokraamon kanssa, tarjoaa kaksi toimipaikkaa Kajaanissa, kaupunkitoimiston Koskikadulla sekä lentokentän yhteydessä toimivan vuokrapisteen.

Firman autokalusto koostuu esimerkiksi henkilöautoista, farmareista, maastureista, tila-autoista, minibusseista, sekä pakettiautoista.

Scandia Rent

Syväojankatu 5
87700 Kajaani
www.scandiarent.fi

Scandia Rent kuuluu suurimpiin kotimaisiin autovuokraamoihin, ja tarjoaa autonvuokrausta myös Kajaanin alueella, Syväojankadulla sekä kaupungin lentoasemalla.

Firman tarjoamaan kalustoon kuuluu vaihtoehtoja henkilöautoista - edustusautoihin ja tila-autoista pikkubusseihin, sekä muuttoautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

Autovuokraus Kajaani - Vuokraus Opas