Avant Vuokraus

Avant vuokraus on mahdollista firmojen Ramirent, Cramo, Hämeen Rakennuskone, Pikavuokraus, Laina Lift, Turun Kone-Rent, Salon Rakennuskonevuokraamo, ja Ristosakari kautta.

Ramirent

Tapulikaupungintie 37
00751 Helsinki
www.ramirent.fi

Ramirent on Suomen johtaviin raskaan rakennuskone vuokraamoihin kuuluva yritys, jolla on maassa kaikkiaan 73 toimipaikkaa, Alajärveltä ja Äkäslompoloon.

Firma vuokraa laajan valikoiman Avant maanrakennus koneita eri kategorioissa, joiden hinnat ja yksilölliset kuvaukset löytyvät Ramirentin virallisen nettisivuston kautta, osoitteessa ramirent.fi.

Cramo

Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
www.cramo.fi

Cramo on Helsingin pörssissa listattu yritys, jonka toimialana on koneiden, laitteiden, ja siirtokelpoisten tilojen vuokraus.

Firman vuokrauspuolen ratkaisut Avant pienkuormaajat koneiden suhteen soveltuvat aina yksityisestä rakentajasta, rakennusliikkeille, teollisuudelle, kuin myös julkiselle sektorille saakka.

Hämeen Rakennuskone

Sulankuja 4
04300 Tuusula
www.hrk.fi

Rakennuskonevuokraamo Hämeen Rakennuskone palvelee ammattirakentajia, teollisuutta, ja yksityisiä kodin rakentajia, vuokraamalla rakentamisen eri vaiheisiin soveltuvia koneita, telineitä, työmaatiloja, sekä henkilönostimia.

Firman toimipisteet sijaitsevat alueilla Hämeenlinna, Kangasala, Lahti, Tampere, ja Tuusula, joista kustakin on mahdollista vuokrata Avant 528, 520 plus ja Avant 630 malleja.

Malleihin on mahdollista vuokrata lisälaitteina keräävä harjalaite, etuhiekoitin, trukkipiikit, lumikauha, sorakauha (tilavuus 180-260 l), kaivinlaite, oksasilppuri sekä maapora.

Avant Vuokraus - Pikavuokraus

Hämeentie 105
00550 Helsinki
www.pikavuokraus.fi

Pikavuokraus on Vantaalla ja Helsingissä toimiva vuokraamo, jonka vuokrakalusto koostuu rakentamisessa ja kiinteistöjen hoidossa tarvittavista rakennuskoneista, telineistä, ja henkilönostimista.

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös kuljetukset vuokrakoneille sekä asennukset riipputelineille ja mastolavoille.

Vuokraamon kalusto Avant pienkuormaajien suhteen koostuu malleista:

  • Avant 216, (kuormaukseen ja soran ja mullan kuljetukseen),
  • Avant 520+ (kuormaukseen, kaivuutöihin, soran kuljetukseen ja lumitöihin), sekä
  • Avant 528 (kuormaukseen, soran kuljetukseen ja lumitöihin).

Laina Lift

Kaarnatie 16
90530 Oulu
www.lainalift.fi

Lainalift on oululainen konevuokraamo, jonka erikoisosaamineen kuuluvat henkilönostimien vuokraus.

Vuokraamo toimii Oulun Alppilassa käsin, mutta kokonaisuudessaan toiminta-alueena on koko Oulun- ja Lapinläänin alue.

Avant kuormaajien suhteen Lainaliftin kalusto sisältää mallin runko-ohjattava AVANT 420, johon lisävarusteina saa esimerkiksi maakauhan, lumikauhan, alueauran, trukkipiikit, sekä keräävän harjalaitteen.

Turun Kone-Rent

Kärsämäentie 3
20300 Turku
www.konerent.com

Turun Kone-Rent, joka on perustettu vuonna 1978, tarjoaa konevuokraamista toimipisteiltään, jotka sijaitsevat Turussa, Raisiossa, ja Helsingissä.

Kalustoon, johon Avant pienkuormaat kuuluvat, sisältyy koneita, telineitä, työmaatiloja, maanrakennuskoneita, suojapeitteitä, sekä henkilönostimia.

Salon Rakennuskonevuokraamo

Satamakatu 15
24100 Salo
www.srkv.fi

Salon Rakennuskonevuokraamo on vuodesta 1977 toiminnassa ollut salolainen firma, jonka konevalikoimaan kuuluvat rakennuskoneet ja laitteet muottilukosta henkilönostimiin.

Avant pienkuormaajien suhteen kalustoon kuuluvat AVANT 520+ koneet, joihin voi vuokrata mukaan lisävarusteina myös mm. yleiskauhan, trukkipiikit, letkahaarukan, puskulevyn, lumikauhan, sekä maaporan (myös jatkovarren ja erikokoisia teriä).

Ristosakari

Verstaskatu 2
20360 Turku
www.ristosakari.fi

Konevuokraamo Ristosakari vuokraa nostimia sekä muuta sekalaista konekalustoa, johon kuuluvat myös Avant 420 pienkuormaajat.

Firman vuokrakalustosta löytyy erilaisia kuljetus-peräkärryjä, jotka soveltuvat mm. pienkuormaajien ja tavaroiden kuljetuksiin.

Avant Vuokraus - Vuokraus Opas