Bajamaja Vuokraus

Bajamaja vuokraus on mahdollista mm. yrityksiltä kuten MarRent, Lassila-Tikanoja, FunFun Park, WC-Center, sekä Jätehuolto Niemelä.

MarRent

Uppopuuntie 3
96190 Rovaniemi
www.marrent.fi

MarRent on rovaniemeläinen, erilaisia tapahtumia varten kalustoja vuokraava yritys, jonka asiakaskuntaan tyypillisesti kuuluvat esimerkiksi rockfestarit, häät, yritysjuhlat, syntymäpäivät, sekä erilaiset kyläjuhlat.

Firman, jolla on alueelliset varastot Rovaniemellä, Oulussa, sekä Tampereella, vuokrakalustoon kuuluvat kategorioina etenkin teltat, aidat, esiintymislavat, pöydät ja penkit, sekä käymälät, mukaanlukien bajamajat.

Tarjolla olevieen bajamajojen suhteen tuotteiden tyypin voi tarkastaa yrityksen virallisilla nettisivuilla olevien kuvien avulla.

Lassila-Tikanoja

Hämeentie 105
Helsinki
www.lassila-tikanoja.fi

Lassila & Tikanoja on yksi suurimpia jäte- ja ympäristöhuollon yrityksiä, jonka palveluvalikoimiin ympäristöhuollon suhteen kuuluvat myös juhliin, tapahtumiin, puistoihin, uimarannoille, ulkoilmaravintoloihin kuin työmaillekin soveltuvat bajamajat.

Firman vuokraamat bajamaja-tuotteet (perusmallit & premium-mallisto) vaihtelevat varustelultaan ja kooltaan aina neljän hengen pisuaarista suureen WC-konttiin.

Perusmalliston valikoimaan kuuluvat:

  • perus-bajamaja
  • erikoisvarustellut mallit (käsienpesu- ja WC-huuhtelulaitteella)
  • lämpöeristetyt WC-yksikkö bajamajat
  • inva WC-yksiköt (sisälle mahtuu yhdessä avustajan kanssa
  • pisuaarit
  • käsienpesupisteet (sisä- ja ulkotiloihin)
  • kombi-bajamajat (lämmitys, lämminvesivaraaja ja valaistus)
  • WC-lavat

FunFun Park

Keskuskatu 10
35700 Vilppula
www.funfunpark.com

FunFun Park on erityyppisten laitteiden ja vempeleiden vuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka kalustoa käyttävät muun muassa festarit, urheilu- ja markkina-tapahtumat.

Vuokraamon bajamaja valikoima koostuu kaikkiaan 7 kappaleesta vessoja, joiden vuokraan sisältyvät varsinainen bajamajan vuokra sekä tyhjennys.

Bajamajojen ohella tarjolla on myös neljän letka huusseja (myös tyhjennettävät), joiden vuokraan sisältyvät tarjous + tyhjennys.

WC-Center

Sorvarinkuja 6
07955 Tesjoki
www.wc-center.com

WC-Center on tesjokilainen WC-vuokrauksiin erikoistunut firma, jolta löytyy varastotilat Testjoen lisäksi pääkaupunkiseudulta (Vantaa).

Vuokraamon tuotteisto koostuu kemiallisista wc:stä kategorioissa VIP-wc:t, inva-wc:t, sekä urinaalit.

Jätehuolto Niemelä

Mäkipellontie 15
67700 Kokkola
www.jatehuoltoniemela.fi

Kokkolalainen Jätehuolto Niemelä on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin, sekä erilaisten tapahtumien jätehuolto.

Siirrettävien bajamaja vessojen vuokrauksen ja tyhjennyksen suhteen vuokraamon toiminta-alue ulottuu aina Himangalta Pietarsaareen saakka.

Bajamaja Vuokraus - Vuokraus Opas