Bussin Vuokraus Helsinki

Bussin vuokraus Helsinki on tarjolla mm. liikennöintiyrityksiltä kuten Väinö Paunu, Suomen Turistiauto, sekä Black Wheels.

Väinö Paunu

Kuoppamäentie 14
33800 Tampere
www.paunu.fi

Väinö Paunu on Tampereelta käsin toimiva linja-autoliikenne toimija, jonka palveluihin kuuluvat keskeisesti myös erilaiset tilausajot, mutta myös bussien vuokraukset ilman kuljettajaa.

Yrityksen tilausajo-osaston bussien vuokraukset ilman kuljettajaa ovat kalustolle, jotka on kooltaan 44-49 paikkaisia, kun taas kuljettajan kanssa tehtäviin tilausajoisiin tarjolla olevat bussit ovat kooltaan 20-53 paikkaisia turistibusseja.

Suomen Turistiauto

Nauvontie 3
00280 Helsinki
www.sta.fi/vuokraus.html

Suomen Turistiauto on vuonna 1950 perustettu liikennöintifirma, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tilausajotarpeissa, myöa bussien vuokrauksen suhteen.

Yritys, joka on osa Helsingin Bussiliikenne konsernia, on erikoistunut kalustoltaan turistikäyttöisiin busseihin, jotka soveltuvat kiertoajeluihin, kaupunki- ja lentokenttäkuljetuksiin, ja muihin tilausajot.

Tämä sama tilausajo bussikalusto on suurimmalta osiltaan tarjolla tarvittaessa vuokralle myös ilman kuljettajaa.

Black Wheels

Hankkaantie 91
25190 Pertteli
www.blackwheels.net

Black Wheels on vuodesta 1997 toiminnassa ollut bussien vuokraukseen erikoistunut vuokraamo, jonka erikoisalana ovat erityyppisten keikkabussien vuokraukset, mutta kalusto soveltuu myös muunlaiseen vuokraukseen.

Firman tarjonta koostuu viidestä varustellusta bussista, joiden lisäksi Black Wheelsin valikoimista löytyy erikoisvarusteinen paketti-mersu.

Kunkin bussin kuvat ja yksityiskohtaiset tekniset ja varustelutiedot löytyvät yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Mennään Bussilla Oy

www.fin.fi

Mennään Bussilla on bussipalveluja, mukaanlukien erilaisia tilausajoja ja bussien vuokrausta harjoittava yritys.

Yrityksen kalustona ovat 50-paikkaiset bussit sekä 9-16-paikkaiset pikkubussit.

Bussin Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas