Caravan Vuokraus

Caravan vuokraus firmoihin kuuluvat Best Caravan, Jyväs-Caravan, sekä Carelia Caravan.

Best Caravan

Avainkierto 11
05840 Hyvinkää
www.best-caravan.fi

Best Caravan on täyden palvelun hyvinkääläinen matkailuvaunuja ja -autoja uusina ja käytettyinä myyvä liike, jonka palveluvalikoima sisältää myös varusteet, varaosat, sekä huollot ja caravan vuokraukset yrityksen valtakunnallisten yhteistyökumppanien kautta.

Firman edustamat matkailuvaunujen merkit ovat mm. Kabe, Hobby, Adriaa, Rapidoa, ja Concorde, ja näitä samoja merkkejä löytyy myös Best Caravanin yhteistyökumppaniensa kautta tarjoamasta vuokrauskalustosta.

Best-Caravanin yhteistyökumppaneihin kuuluvat mm. MJP Productions (www.mikanmatkailuauto.fi), Rent System Oy (www.rentsystem.fi), ja Endorent (www.endorent.fi).

Jyväs-Caravan

Sorastajantie 6
40320 Jyväskylä
www.jyvascaravan.fi

Jyväs-Caravan on yksi vanhimpia Caravan autoliikkeistä Suomessa, ja yritys on mm. saksalaisten Bürstner-, Carthago-, Dethleffs- ja Sunlight-matkailuautojen maahantuoja.

Yrityksen vuokraamopuolen kalustoon kuuluu laaja valikoima muun caravan ajokkeja, esimerkkeinä mallit:

  • Dethleffs T 5841 Advantage
  • Bürstner Solano T 615
  • Dethleffs A 5981

Carelia Caravan

Laitakummuntie 2
80330 Reijola
www.careliacaravan.fi

Carelia Caravan on joensuulainen caravan-vuokraamo, jonka kalusto koostuu esimerkiksi Ford Sunlight A 69 matka-autoista.

Tarjolla olevat caravan ajoneuvot ovat vuokrattavissa myös pidemmille ajanjaksoille, esimerkiksi talvikauden laskettelumatkoille.

Caravan Vuokraus - Vuokraus Opas