DJ Vuokraus

DJ vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä DJ Palvelu Restless, Funkysound, Livenation, Cubis, ja LiveDeluxe.

DJ Palvelu Restless

Kirkkosalmentie 4
00840 Helsinki
www.restless.fi

Ohjelmistopalvelu Restless on täyden palvelun ohjelmistotalo, jolta on mahdollista tilata DJ-palvelut, juontajat, karaoke, bändit, äänentoistot, kuin myös valo-, messu- sekä esitystekniikat.

Yrityksen asiakaskuntaan on perinteisesti kuulunut muun muassa häitä, yritysjuhlia, pikkujouluja, syntymäpäiviä, messuja, ja promotilaisuuksia.

Vuokrattavissa ovat myös pelkästään DJ laitteet ja onnistuneeseen juhlaan tarvittavat muut tekniset laitteet, kuin myös yhdistelmät DJ + bändi ja DJ + karaoke.

Funkysound

Helsinki (Pikku-Huopalahti)
www.funkysound.net

Funkysound ohjelmistopalvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006, tarjoaa täyden palvelun DJ palvelut kokonaispaketteina, joiden ohella firmalta on mahdollista vuokrata myös ensiluokkaiset äänentoistolaitteet.

Yrityksen ensisijainen toiminta-alue kattaa pääkaupunkiseudun ja Helsingin keskeisimmät alueet.

Livenation

events.livenation.fi

Livenation Suomi kuuluu kansainväliseen Live Nation Worldwide, Inc. ohjelmapalveluketjuun, ja on yksi suurimmista DJ palveluja toimittavista firmoista lukuisiin ravintoloihin ja tapahtumiin eri puolilla Suomea.

Live Nation DJ:t koostuvat kaikenikäisistä musiikkialan ammattilaisista, joiden avulla on Live Nation DJ-palvelun kautta on mahdollista vuokrata myös juontajia karaoke-iltoihin.

Cubis

www.cubis.fi

DJ Cubis palvelu on kasari-disko iltoihin erikoistunut ohjelmistopalvelu, jonka asiantuntemus 80- ja 90 -lukujen hiteistä tuovat tunnelmaa tanssilattioille, etenkin ikäryhmälle 35+ tai 45+ kohdennetuissa diskoilloissa.

Cubis DJ-palvelun asiakaskuntaan ovat tyypillisesti kuuluneet esimerkiksi opiskelijadiskot, häät, synttärit, sekä eri tyyppiset yritys- ja yksityisjuhlat.

LiveDeluxe

Hämeenpuisto 37 A 46
33200 Tampere
www.livedeluxe.net

Live Deluxe on täyden palvelun ohjelmatoimisto, joka perustettiin vuonna 2009. Firman erikoisosaamiseen kuuluvat yksityisjuhlat (syntymäpäivät, vuosijuhlat, valmistujaiset, kihlajaiset, häät) ja yritysjuhlat ja -tilaisuudet (pikkujoulut, nimitykset, vuosipäivät, yhteistyökumppanuus-/asiakastilaisuudet).

Firmalta on vuokrattavissa myös pelkästään äänentoisto-, valo- ja esitystekniikat onnistunutta tapahtumaa varten.

Loistoviihde

Koivikkotie 13
08700 Lohja
www.loistoviihde.fi

Loisto-Viihdepalvelut toimii etupäässä Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan firman kautta on tilattavissa DJ-palvelut myös muualle maahan.

Yrityksen tuotevalikoima ohjelmistopalveluiden suhteen sisältää dj-palveluiden lisäksi äänentoisto- ja valaisulaitteiden myynnin, vuokrauksen, ja huoltopalvelut.

Suurimman asiakaskunnan Loisto-Viihdepalvelulle muodostavat ravintolat, ja firma toteuttaa näiden asiakkaiden ohella myös yksityistilaisuuksia, kuten häitä ja pikkujouluja.

DJ Vuokraus - Vuokraus Opas