DVD Vuokraus

Suurimpiin DVD vuokraus ketjuihin Suomessa kuuluvat muun muassa FilmTown, Makuuni, sekä R-Kioski.

FilmTown

www.filmtown.fi

FilmTown on valtakunnallinen, vuodesta 1991 toiminnassa ollut firma, joka tarjoaa sekä DVD/Blu-ray pohjaisten elokuvien vuokrausta että oheistuotteiden myyntiä kultakin toimipaikaltaan.

Kunkin FilmTown -videovuokraamon, joita on nykyään yli 70 eri puolilla Suomea, sisältä löytyy tyypilisesti tuhansien vuokraelokuvien sekä satojen eri irtomakeisten valikoima.

Näiden perusliikkeiden ohella FilmTown tarjoaa myös FilmTown Center –jättimyymälöitä (joiden valikoima on kaksinkertainen) kolmesta eri kaupungista: Turusta (Piispanristi), Oulusta, ja Järvenpäästä.

Makuuni

www.makuuni.fi

Makuuni on pääkonttoriltaan mikkeliläinen, vuonna 1985 toimintansa aloittanut filmien DVD ja Blu-ray vuokraukseen erikoistunut yritys.

Makuunilla on nykyään kaikkiaan noin 80 toimipaikkaa verkostona, joka kattaa lähes kaikki Suomen suurimmat kaupungit ja asutuskeskukset.

Elokuvavuokrauksen lisäksi Makuuni on panostanut kussakin liikkeessään valikoimaan oheistuotteita, mukaanlukien irtokarkit, jäätelöt, snacksit, ja virvoitusjuomat.

Oheistuotteisiin kuuluvat naposteltavien ja leffajuomisten ohella myös muita leffa-aiheisia tuotteita, joita tarjotaan Oasis Finland Oy:n Shop-In-Shopeissa, valituissa Makuuneissa kautta maan.

R-Kioski

www.r-kioski.fi

Finnkino elokuvateatterin vuoteen 2011 omistanut Rautakirja omistaa valtakunnallisen R-Kioski myymäläketjun, jonka kioskituotteisiin kuuluvat nykyisin myös elokuvien vuokraukset.

Kioskiketjuun kuuluu tätä nykyä kaikkiaan Suomessa 660 kioskia, joista useasta voi vuokrata suosituimpia ajankohtaisia filmejä DVD tai Blu-ray versiona.

Tarkka lista niistä R-kioskeista, joiden palveluihin kuuluvat DVD vuokraukset, voi hakea yrityksen virallisen nettisivuston kautta, jossa ne on listattu "Elokuvavuokrauspisteet" linkin takana.

DVD Vuokraus - Vuokraus Opas