Edustusauton Vuokraus

Edustusauton vuokraus on eritelty kategoriana muun muassa vuokraamoilla Hertz, Scandia Rent, Europcar, ja Autovuokraamo Veijola.

Hertz

www.hertz.fi

Yhdysvaltalaisomisteinen Hertz on kansainvälinen autovuokraamoketju, jolla on nykyisin toimintaa Suomen ohella noin 145 maassa.

Vuokraamon autokalusto koostuu edustusautojen lisäksi luokista henkilöautot, farmarit, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot ja minibussit, ympäristöautot, sekä paketti- ja kuorma-autot.

Edustusautojen suhteen Hertz tarjoaa "Prestige Collection" kategorian, josta löytyivät, kun viimeksi asian tarkistin, esimerkiksi Volvo S80 2.4, Volvo XC60 2.4, sekä Volvo C70 2.0 malliset autot.

Scandia Rent

www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi suurimmista kotimaisista autovuokraamo-ketjuista, jolla on nykyisin yli 50:n toimipaikan verkosto kautta maan.

Autokaluston suhteen Scandia Rentin valikoima kattaa edustusautojen lisäksi myös kategoriat henkilöautot, tila-autot / pikkubussit, urheiluautot, hyötyajoneuvot, pakettiautot, sekä kuorma-autot.

Edustusautojen suhteen Scandia Rentin valikoimista löytyy sekä automaattivaihteisia että manuaaleja ajoneuvoja, esimerkkimallina Mercedes-Benz 200 CDi.

Europcar

www.europcar.fi

Europcar on vuokrausmäärillä mitattuna suosituin eurooppalainen autovuokraamo, ja toimii Suomessa Interrent-nimisen yrityksen lisensioimana.

Vuokraamon autokalusto koostuu edustusautojen ohella luokista henkilöautot, farmarit, automaatit, nelivedot, maastoautot, tila-autot ja minibussit, sekä paketti - ja kuorma-autot.

Kategoria "Edustusautot" sisälsi, kun viimeksi katsoin esimerkkiautoja sen suhteen palvelusta, muun muassa ajoneuvot Audi A4, Audi A5, Audi A6, ja Volkswagen Touareg.

Autovuokraamo Veijola

www.autovuokraamoveijola.fi/autot3.htm

Autovuokraamo Veijola on oululainen autovuokraamo, jonka autovalikoimasta löytyy myös vuokrattava edustusauto, Mercedes-Benz S-Class.

Voit tutustua tarjolla olevaan autoon firman virallisten nettisivujen kautta, josta löytyy muun muassa kuvia autosta, osoitteessa www.autovuokraamoveijola.fi.

Edustusauton Vuokraus - Vuokraus Opas