Erämökki Vuokraus

Erämökki vuokraus on mahdollista esimerkiksi palvelujen kuten Lomarengas, Nettimökki, sekä Karelia Expert.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on yksi suurimmista netin kautta erämökkejä ja muista mökkejä vuokraukseen välittävistä palveluista, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000 mökin valikoima etupäässä Suomessa, mutta myös Virossa ja Latviassa.

Kunkin vuokrakohteen laatu on Lomarenkaan toimesta tarkastettu ja luokiteltu, joka vähentää epävarmuutta netin kautta tehtävään mökkivuokraamiseen.

Tietokannasta on tyypillisesti erittäin helppo löytää haluamansa tyyppiset mökit, kuten vaikkapa Lapin erämökit, koska tarjolla on useampia tapoja suodattaa mökkejä esiin eri kriteereillä, mukaanlukien kartan avulla.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-kustannusyhtiö konserniin kuuluva vuokramökkien ilmoittelusivusto, joka tarjoaa helpot työkalut oikeanlaisen erämökin löytämiseen.

Palvelun laajuus oli, kun viimeksi asian tarkistin, mökin vuokraukseen kohteiden suhteen 1466 kpl kokoinen, joita pystyi selaamaan tietokannasta esimerkiksi karttahaulla, tarkalla sanahaulla, uusimpien kohteiden mukaan, alueittain, ja sen mukaan onko mökki saatavilla heti vuokraukseen.

Kukin kohde sisältää erämökkien kuvien ohella myös kuvaustekstejä & varustetietoja, sekä karttalinkki, jotka helpottavat mökkien soveltuvuuden arviointia omaan tarkoitukseen.

Karelia Expert

www.kareliaexpert.fi

Visit Karelia on matkailuportaali koko Pohjois-Karjalan matkailupalvelutarjontaa, sisältäen kohteiden esittelyn ja infotiedon, tapahtumakalenterin, palveluiden yksityiskohdat sekä varausmahdollisuudet, ja myös palvelut ryhmille & yrityksille.

Palveluvalikoima kattaa mökkien vuokrausvälityksen, valikoimasta josta löytyy vaihtoehtoja aina lomahuvilasta luonnonläheisiin karjalalaisiin erämökkeihin.

Pohjois-Karjalan alueen erämökkien erikoisuuteen kuuluu mm. se, että lähes jokaiselta mökiltä pääsee myös kalastamaan, minkä vuoksi vene kuuluu usein mökkien perusvarustukseen, ja tarvittaessa voit vuokrata paketissa mukana myös kalastusvälineitä.

Erämökki Vuokraus - Vuokraus Opas