Hääpuku Vuokraus

Hääpuku vuokraus vuokraamoihin lukeutuvat muun muassa Niinatar, Suomen Pukuvuokraamo, Pukuvuokraamo Sanelma, ja Lainahöyhenet.

Niinatar

Runeberginkatu 40
00260 Helsinki (Taka-Töölö)
www.niinatar.fi

Niinatar on yksi maan suurimpia hääpukuja ja juhlapukuja vuokraavia liikkeitä, jonka päätoimipaikka sijaitsee Helsingin Runeberginkadulla.

Vuokraamon myymälä (Runeberginkatu 40) tarjoaa valikoiman naisten morsiuspukuja ja iltapukuja, joiden ohella valittavana on myös sulhasille miesten pukuja asusteineen, sekä omaksi että vuokralle.

Ostoa harkitsevien kannattaa katsastaa Runeberginkadun yhteydessä oleva Outlet-myymälä, jossa myytävänä olevat pukukokonaisuudet on usein hinnoiteltu kilpailemaan vuokrahintatasojen kanssa.

Suomen Pukuvuokraamo

Pursimiehenkatu 2
00150 Helsinki
www.pukuvuokraamo.fi

Suomen Pukuvuokraamo toimii Helsingissä Pursimiehenkadulla, josta käsin firma tarjoaa hääjuhliin soveltuvat miesten, naisten, tyttöjen, kuin poikienkin puvut.

Osa, ei tosin kaikki vaihtoehdot naisten hääpukujen suhteen on esitelty firman nettisivuston kautta, mukana muun muassa Lilly ja Nixa merkkisiä hääpukuja.

Vuokraamon valikoima kattaa myös miesten pukeutumisen kaikkiin juhlatapahtumiin, mukaanlukien hääjuhlat.

Pukuvuokraamo Sanelma

Tuureporinkatu 19
20100 Turku
www.pukuvuokraus.fi

Turkulainen Sanelma Pukuvuokraamo on toiminut pukuvuokrauksen alalla yli 25 vuotta, ja sen nykyinen valikoima kattaa puvut lähes kaikkiin tärkeimpiin juhlatilaisuuksiin, varsinkin miesten (ja lapsien) juhlapukujen suhteen.

Miesten pukeutumisen valikoimasta löytyy kaiken kaikkiaan bonjour-pukuja, frakkeja, saketteja, smokkeja, mustia pukuja, kuin päällystakkejakin, ja lasten pukeutumisesta erikoispukuina morsiusneitojen puvusteet.

Lainahöyhenet

Humalistonkatu 15
20100 Turku
www.lainahoyhe.net

Lainahöyhenet on yksi vanhimmista Turussa toimivista pukuvuokraamoista, jolla on pukuvuokraamo-myymälä Humalistonkadulla, osana Auralinnan jugendtyylistä taloa, Rauhankadun / Läntisen Pitkäkadun välillä.

Vuokraamosta saatavilla oleva vuokravalikoima kattaa kaikki tärkeimmät juhlat, mukaanlukien häiden vietot.

Frakkipalvelu NAM

Mannerheimintie 43B (Taka-Töölö)
00250 Helsinki
www.frakkipalvelunam.fi

Frakkipalvelu NAM on vuodesta 1993 toiminnassa ollut helsinkiläinen miesten juhlapukujen myyntiin ja vuokraukseen erikoistunut firma.

Kaikenkaikkiaan NAM pukuvuokraamon valikoima kattaa yli 1000:nen miesten vuokrapuvun kirjon, mukana asusteina kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin, myös perinteisiin hääjuhlallisuuksiin.

Hääpuku Vuokraus - Vuokraus Opas