Haketin Vuokraus

Haketin vuokraus on mahdollista mm. vuokraamoilta kuten Konevuokraamo Vuokraava, Klapu.com, sekä Konetalo Vainikka.

Konevuokraamo Vuokraava

Ahertajantie 6 E
02100 Espoo
www.vuokraava.fi

Konevuokraamo Vuokraava on vuodesta 1979 toiminut yritys, jonka palveluihin kuuluvat laite- ja konevuokraus, timanttiporaus sekä kuljetuspalvelut, kaikkiin rakennusprojektien vaiheisiin.

Firmalla on kaikkiaan kolme konevuokraamoa, Espoon Tapiolassa (Ahertajantie 6 E, 02100 Espoo), Kirkkonummella (Munkinmäentie 13, 02400 Kirkkonummi), ja Lohjalla (Seisaketie 3, 08680 Lohja).

Vuokraamon haketinkalusto löytyy listattuna osaston "Puutarhakalusto" alta, josta löytyy muun muassa eritehoisia, bensakäyttöisiä Bio-Negri hakettimia.

Video Bio-Negri 225 mallin käytöstä.

Klapu.com

Kaltevantie 178
05800 Hyvinkää
www.klapu.com

Klapu.com on Hyvinkään seudulla toimiva konevuokraamo, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat klapikoneet, traktorit, sekä hakkurit, ja tuotteet voi tilata myös klapikoneen ja traktorin kuljettajan tai klapintekoryhmän kanssa.

Hakkurikalustoon firmalla kuuluvat hakkurit omalla polttomoottorilla, jotka jaksavat silputa yrityksen antamien tietojen mukaan jopa 50 mm vahvuiset oksat, soveltuen myös risujen ja puskien silppuamiseen erillisen syöttökaukalon ansiosta.

Erikoiskalustona Klapu.com tarjoaa traktoria voimanlähteenään käyttävät tehokkaat hakkurit, jotka asennetaan traktorin kolmipistekiinnitykseen vetävillä rullilla, jotka auttavat puun syötössä.

Konetalo Vainikka

Kauppamyllyntie 1
00920 Helsinki
www.vainikkaoy.com

Konetalo Vainikka tarjoaa konevuokrauksen muun muassa hakettimille, Avant-koneille, Stihl-sahoille/raivureille, sekä Klippo ja Stiga ruohonleikkureille.

Vainikan tuotevalikoima haketinkoneiden suhteen on listattuna "Oksasilppurit" osaston alla, josta löytyy sekä sähköhakettimia että polttomoottorikäyttöisiä koneita.

Valikoimista löytyy sekä Viking että MTD merkkisiä hakettimia, joista esimerkiksi voimakkaimpiin malleihin kuuluva MTD 465A polttomoottorihaketin pystyy vuokraamon mukaan käsittelemään jopa halkaisijaltaan max 75 mm kokoisia oksia.

Haketin Vuokraus - Vuokraus Opas