Hallin Vuokraus

Katsaus hallin vuokraus kohteita välittäviin ja tarjoaviin palveluihin, kuten Vuotekno, Finnfoam Tilavuokraus, sekä Toimitilat.fi.

Vuotekno

Laivanrakentajantie 2
00980 Helsinki
www.vuotekno.fi

Vuotekno on vuodesta 1987 toiminut, pääkaupunkiseudulla toimiva teollisuuskiinteistöjen vuokraukseen, uuskäytön suunnitteluun, ja manageeraukseen erikoistunut yritys.

Firman asiakaskuntaan kuuluvat etenkin suuret teollisuusyritykset ja kiinteistönomistat, kuin myös erityyppisten toimitilojen käyttäjät pääkaupunkiseudulla ja laajemmalti Uudellamaalla.

Pääasiallisesti toimitiloja on tarjolla Helsingin Hernesaaressa,Vuosaaressa, ja Myllypurossa, joista löytyy sekä teollisuus-, toimisto- että varastotiloja.

Finnfoam Tilavuokraus

Satamakatu 5
21300 Salo
www.finnfoam.fi/vuokraus/

Finnfoam Tilavuokraus on osa salolaista, vuonna 1982 perustettua Finnfoam konsernia, jonka päätuote on Finnfoam-lämmöneristelevyt.

Vuokraustoimintaan kuuluvat vapaiden toimitilojen vuokraus sekä kiinteistövälitys, muun muassa alueilla Helsinki, Nurmijärvi, Pori, Salo, Turku, ja Virkkala.

Kun viimeksi tarkistin yrityksen vuokratoiminnan laajuuden, tarjolla oli kaikkiaan 45 erilaista vuokrakohdetta, mukana 5 hallia, myymälähalli, tuotantotiloja, sekä useita autohallipaikkoja.

Toimitilat.fi

www.toimitilat.fi/main_vapaat.php?cmd=ilmoita

Toimitilat.fi on vuodesta 1986 toiminnassa olleen, vapaita suomalaisia toimitiloja esittelevän Vapaat Toimitilat julkaisun verkkoversio, jonka avulla voi etsiä, palvelun nimen mukaisesti, tarjolla olevia vapaita toimitiloja.

Internetpalvelu sisältää tyypillisesti tuhansia vapaita toimitiloja, mukana myös erityyppisiä hallitiloja, mukana myös tilaa etsivien omia ilmoituksia, markkinakatsauksia, sekä toimitilojen ylläpidossa ja muutoissa tarvittavaa tietoa.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tietokannan laajuuden, se sisälsi kaikkiaan (mukaanlukien vuokrattavat hallitilat) yhteensä 13 839 kohdetta.

Hallin Vuokraus - Vuokraus Opas