Halpa Pakettiauto Vuokraus

Halpa pakettiauto vuokraus on tarjolla esimerkiksi vuokraamoilta kuten Smart Travel, Easyrent, sekä CityPaku.

Allaolevien halpojen autovuokraamojen lisäksi hyviä työkaluja netissä edullisten hintojen löytämiseen autovuokrausten suhteen ovat erilaiset hintavertailupalvelut, joita löytyy myös suomenkielellä.

Esimerkkinä näistä palveluista on Kayak (www.fi.kayak.com/cars), jonka palvelusta löytyi hintatiedot (jotka voi yhdellä klikkauksella järjestää halvimmasta kalleimpaan) 198:lle erilaiselle autovuokraamolle Helsingistä, kun viimeksi asian tarkistin.

Smart Travel

Magnus Encellin kuja 9 D 7
02610 Espoo
www.smart-travel.org

Smart Travel on budjettihintaisia vuokrauksia tarjoava erikoisvuokraamo, jonka toiminta perustuu pitkälti itsepalveluperusteisiin vuokrauksiin, alkaen pakettiautojen varauksista netin kautta.

Firman halvat pakettiautovuokraukset ovat tarjolla kohteissa:

  • Espoo Espoonkeskus
  • Helsinki Pihlajamäki
  • Helsinki Kontula
  • Helsinki Rastila
  • Vantaa Martinlaakso
  • Vantaa Ilola
  • Tikkurilan Asema

Tampere HyvinkääSaloYksityisasiakkaiden ohella Smart Travelin toiminnot ja valikoimat, tarjolla mm. Ford Transit, Fiat Ducato, ja Toyota Hiace malleja, kattavat myös yritysten tarpeet.

Easyrent

Agricolankatu 7
00530 Helsinki
www.easyrent.fi

Easyrent on pääkaupunkiseudulla toimiva edullinen autovuokraamo, jonka valikoimiin kuuluvat pakettiautojen lisäksi myös henkilöautot.

Tilavien pakettiautojen vuokraukseen saa lisätarvikkeina vuokrattuna esimerkiksi nokkakärryt erillistä korvausta vastaan, kuin myös GPS-navigaattorilaitteet, joilla on helppoa löytää perille tuntemattomammillakin paikkakunnilla.

Firma toimii Agricolankatu 7;lla olevalta toimipisteeltään käsin.

CityPaku

www.citypaku.com

CityPaku on helsinkiläinen autovuokraamo, joka nimensä mukaisesti on erikoistunut pakettiautojen vuokrauksiin, toiminta-alueenaan Helsingin kaupunginosista Kamppi, Kallio, Herttoniemi, Itäkeskus, sekä Vuosaari.

Pakettiautokalustona CityPakulla ovat Toyota Hiace ja Mercedes Benz Sprinter malliset autot, joissa kussakin on mukana GPS-paikantimet varkauksien ja onnettomuuksien varalta.

Halpa Pakettiauto Vuokraus - Vuokraus Opas