Henkilönostin Vuokraus

Henkilönostin vuokraus firmoihin lukeutuvat esimerkiksi Cramo, Pekkaniska, Ramirent, Nostorent, ja JaMa-Power.

Cramo

Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
www.cramo.fi

Cramo on koko maan alueella toimiva firma, jonka päätoimialana on koneiden, laitteiden, ja siirtokelpoisten tilojen vuokraus, joiden ohella tarjontaan kuuluvat myös työmaapalvelut, muun muassa sähköistyksen, lämmityksen ja kuivauspalveluiden suhteen.

Rakennuskonevuokraamona Cramo on yksi maan suurimmista, jonka valikoima kattaa henkilönostimen lisäksi myös maansiirto- ja rakennuskoneet, työlavat, haarukkatrukit, työmaatilat, nostolaitteet, kontit, ja rakennustelineet.

Nosto-ja siirtokaluston suhteen firman 6 000 rakennuskoneesta löytyy kalustoa kaikkiin tarpeisiin, 4–42 metrin nostokorkeudelle.

Pekkaniska

Tiilipojanlenkki 1-5
01720 Vantaa
www.pekkaniska.fi

Pekkaniska, jolla on toimintaa 17:sta eri kaupungissa Suomessa, kuuluu suurimpiin kotimaisin konevuokraamoihin, jonka kalusto koostuu kaikkiaan 7 000:sta rakennuskoneesta.

Pekkaniskan henkilönostinkaluston esittely.

Henkilönostimien ohella Pekkaniskan toimintaan kuuluvat trukkien vuokraus ja haalaustyöt.

Ramirent

Tapulikaupungintie 37
00751 Helsinki
www.ramirent.fi

Ramirent on kooltaan Suomen suurin ja toimipaikkaverkostoltaan kattavin rakennuskonevuokraamo, yli 80:n toimipisteen voimin.

Firman vuokrakalusto konevuokrauksen suhteen löytyy kahdeksassa kategoriassa:

  • Rakennuskoneet
  • Sähköistys ja lämmitys
  • Turva- ja muottitekniikka
  • Työmaatilat ja kontit
  • Nostimet
  • Telineet ja sääsuojaus
  • Maarakennuskoneet
  • Torninosturit ja henkilötavarahissit

Henkilönostin kaluston suhteen valikoima kattaa sekä henkilö- ja tavaranostimet, konekategorioissa ajettavat saksilavat, hinattavat saksilavat, nivelpuominostimet, teleskooppipuominostimet, kuukulkijat, erikoisnostimet sekä hissit.

Nostorent

Sähkötie 12
01510 Vantaa
www.nostorent.fi

Nostorent on erilaisten nostolaitteiden vuokraamiseen erikoistunut yritys, jonka kalusto kattaa työskentelykorkeudet 4 - 55 m.

Firman vuokraamopisteet sijaitsevat Porissa, Kaarinassa, ja Vantaalla, toimialueen kattaessa kokonaisuudessaan Satakunnan, Varsinais-Suomen, sekä Uusimaan.

Henkilönostinten suhteen tarjolla vuokrattavaksi on autoalustaisia, itsekulkevia, sekä hinattavia henkilönostimia.

JaMa-Power

Kumpulantie 11
21490 Marttila
www.jama-power.fi

JaMa-Power on henkilönostimien vuokrauksen ohella myös pihapuiden poistoon, kantojen jyrsintään, sekä oksien haketukseen erikoistunut yritykset.

Henkilönostinten suhteen vuokrattavissa ovat hinattavat, DINO-henkilönostimet, jotka ovat teleskooppipuominostin tyyppisiä, mukana ominaisuuksina esimerkiksi rajoittamaton puomiston pyöritys, sähköinen työkorin kääntö ja hydraulinen ajolaite siirtoja varten.

Nostinten maksimi työskentelykorkeudet ovat 12,5m - 21,0m, malleina ollessa Dino 125T, Dino 150ZX, Dino 180T, ja Dino 210XT.

U:gin Nostokori

Kilpikuja 4
23500 Uusikaupunki
www.nostokori.com

U:gin Nostokori on vuonna 1997 perustettu henkilönostolaitteiden vuokrausfirma, joka toimii Uudessakaupungissa olevan toimiston kautta, toiminta-alueena ollessa koko Varsinais-Suomi.

Henkilönostinkalusto sisältää autoalustaiset/nostolava-autot, ajettavat saksilavat, hinattavat henkilönostimet, sekä kuukulkimet.

Tarjolla oleviin henkilönostin merkkeihin kuuluvat esimerkiksi Iveco, Dino, JLG, Volvo, MB, Vila, sekä Grove.

RT-konevuokraus

Lyhtytie 15
00750 Helsinki
www.rt-konevuokraus.fi

RT-Konevuokraus on koneiden, henkilönostimien, ja telineiden vuokraamiseen rakentamiseen ja kiinteistöjen hoitoon erikoistunut yritys.

Henkilönostimien lisäksi RT-Konevuokrauksen kalustosta löytyvät työlavat ja salkonostimet.

Henkilönostin Vuokraus - Vuokraus Opas