Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus Helsinki vaihtoehtoja ovat muun muassa Go On Yhtiöt, Biisoni Henkilöstövuokraus, VMP Helsinki, ja Aalto Henkilöstöpalvelut.

Go On Yhtiöt

Hämeentie 19
00500 Helsinki
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on eri puolilla Suomea toimiva henkilöstopalvelu ketju, jonka palveluvalikoima kattaa henkilöstövuokrauksen ohella mm. alueet rekrytointi, ulkoistaminen, sekä koulutus.

Firma toimii Helsingin Hämeentie 19:sta olevan konttorin ohella myös alueilla Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, ja Vaasa.

Biisoni Henkilöstövuokraus

www.biisoni.fi

Biisoni on Helsingissä, Järvenpäässä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella, ja Jyväskylässä toimiva henkilöstopalvelu yritys, jonka palveluvalikoima kattaa alueet henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, alihankinta, sekä ulkoistukset.

VMP Helsinki

www.vmp.fi

VMP on kotimanen henkilöstöpalveluiden tarjoamiseen erikoistunut yritys, jonka lyhennys on saanut alkunsa firman alkuperäisestä nimestä "Varamiespalvelu".

Firma, jonka on ollut toiminnassa alalla vuodesta 1988, tarjoaa kokonaisuudessaan palveluita aloilla rekrytointipalvelut, henkilöstövuokrauspalvelut, kansainväliset rekrytointipalvelut, sekä koulutuspalvelut ja ulkoistamispalvelut.

Aalto Henkilöstöpalvelut

www.aaltovoima.fi

Vuodesta 2005 toiminnassa ollut Aalto Henkilöstöpalvelut on erikoistunut henkilöstövuokrauksiin aloilla rakennus, talotekniikka, logistiikka, sekä teollisuus ja kauppa.

Tuotteina alalla firma tarjoaa henkilöstövuokraukset, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit, ja koulutukset.

Henkilöstövuokraus Helsinki - Vuokraus Opas