Henkilöstövuokraus Lahti

Henkilöstövuokraus Lahti firmoihin lukeutuvat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Lahti, Nordic, sekä Kilta Henkilöstöpalvelu.

Go On Yhtiöt

Kauppakeskus Hämeenhelmi, 2. krs
Hämeenkatu 20
15110 Lahti
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on koko maan alueella vaikuttava henkilöstöpalvelu firma, jonka tarkkoihin toimialoihin lukeutuvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöstöarviointi, koulutus (Go On Opisto), ja ulkomaantoiminnot.

Yrityksen toimipaikkoihin lukeutuvat Lahden ohella myös Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, ja Vaasa.

VMP Lahti

www.vmp.fi

VMP Group on kotimainen, mutta myös Virossa, Ruotsissa, ja Romaniassa toimiva henkilöstöpalvelu firma, jonka keskeiseen osaamiseen kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, kansainvälinen rekrytointi, koulutus ja kehittäminen, sekä ulkoistaminen.

Firmalla on henkilöstövuokrauksen suhteen yli 20 vuoden kokemus takanaan, muun muassa aikaisemmin voimassa olleen toiminimen "Varamiespalvelu" alla.

Nordic

www.nordic.fi

Nordic Henkilöstöpalvelut on vuodesta 2003 toiminnassa ollut yritys, jolla on toimintaa kaikkiaan viidellä eri paikkakunnalla Suomessa, mukaanlukien Lahti.

Firman toimialoina ovat henkilöstövuokrauksen lisäksi myös rekrytointi- sekä ICT-palvelut.

Kilta Henkilöstöpalvelu

Aleksanterinkatu 10 B (5. krs.)
15110 Lahti
www.kilta.fi

Vuonna 2000 perustettu Kilta Henkilöstöpalvelu on monipuolinen alan toimija, jonka palveluskaalaan lukeutuvat esimerkiksi henkilöstövuokraus, rekrytointi vuokrauksen kautta, suorahaku/headhunting, henkilötestaus, ja henkilöstöprojektit.

Joblink

www.joblink.fi

Joblink toimii henkilöstövuokraus alalla 10:llä eri Suomen paikkakunnalla, mukaanlukien Lahden seutu.

Yrityksen keskeisiin osaamisaloihin lukeutuvat henkilöstövuokraukset etenkin kaupan, rakennuksen, logistiikan, ja asiakaspalvelun saroilla.

Henkilöstövuokraus Lahti - Vuokraus Opas