Henkilöstövuokraus Lappeenranta

Henkilöstövuokraus Lappeenranta yrityksiä ovat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Lappeenranta, ja Tempro Henkilöstöpalvelu.

Go On Yhtiöt

Valtakatu 33, 2. krs
53100 Lappeenranta
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalvelu firma, jonka toimialaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöstöarviointi, sekä koulutus (Go On Opisto) ja ulkomaantoiminnot.

Firman toimipaikkoja löytyy Lappeenrannan lisäksi paikkakunnilta Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, sekä Vaasa.

VMP Lappeenranta

Snellmaninkatu 10, 2. krs
53100 Lappeenranta
www.vmp.fi

VMP, entinen Varamiespalvelu, on koko maan alueella, myös Lappeenrannassa toimiva henkilöstöpalvelu firma, jonka toimialue kattaa henkilöstövuokrauksen ohella myös rekrytoinnit (myös kansainvälisesti), koulutukset ja kehittämisen, sekä ulkoistamiseen liittyvät toiminnot.

Firmalla on kotimaisen henkilöstövuokrauksen alalla yli 20:n vuoden kokemus takanaan, ja yrityksen kautta on mahdollista saada työntekijöitä sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Tempro Henkilöstöpalvelu

Valtakatu 49
53100 Lappeenranta
www.tempro.fi

Tempro on vuodesta 2006 toiminnassa ollut lappeenrantalainen henkilöstöpalvelu yritys, jonka palveluvalikoima kattaa joustavan vuokratyövoimakapasiteetin tarjoamisen lisäksi erilaiset henkilöstön rekrytointipalvelut sekä palvelu- ja tuotantokokonaisuuksien ulkoistamisratkaisut ja koulutusprojektit.

Henkilöstövuokraus Lappeenranta - Vuokraus Opas