Henkilöstövuokraus Oulu

Henkilöstövuokraus Oulu vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi VPS Henkilöstöpalvelu, Sillat Oy Henkilöstövuokraus, TosiPro, Kandia Palvelut, Go On Yhtiöt, sekä VMP.

VPS Henkilöstö palvelu

Isokatu 32 B
90100 Oulu
www.vps.fi

VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 toiminnassa ollut henkilöstöpalvelu yritys, jonka toimiala kattaa henkilöstövuokrausten ohella myös rekrytoinnit ja ulkoistamisen palvelut.

Firma toimii Oulun lisäksi valtakunnallisesti paikkakunnilla Forssa, Helsinki, Kuopio, Kuusamo, Mikkeli, Rauma, Salo, Tampere, Turku, ja Vaasa.

Sillat Oy Henkilöstövuokraus

Paulaharjuntie 22
90530 Oulu
www.sillat.fi

Sillat Oy on henkilöstöpalvelu yritys, jonka toimintaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, sekä kielipalvelut.

Firma toimii Oulun ohella myös mm. Raahessa.

TosiPro

Asemakatu 18
90100 Oulu
www.tosipro.fi

TosiPro on Asemakadun varrella olevalta toimistoltaan käsin toimiva, ravintola-alan osaajiin keskittynyt henkilöstöpalvelu yritys.

Firma, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1996, toimii Oulun lisäksi myös Helsingissä ja Kotkassa.

Kandia Palvelut

Sälpätie 8
90630 Oulu
www.kandia.fi

Vuonna 2008 perustettu Kandia Palvelut on henkilöstöpalvelualan yritys, jonka palveluihin kuuluvat monipuoliset henkilöstövuokraukset sekä rekrytoinnit.

Firma välittää etenkin oululaisia nuoria, etupäässä Oulun alueen opiskelijoita, yritysten erilaisiin lyhytaikaisiin henkilöstötarpeisiin.

Go On Yhtiöt

Kirkkokatu 17 A, 2. krs
90100 Oulu
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalvelu firma, jonka toiminta kattaa alueet henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkomaantoiminnot, ulkoistaminen, henkilöstöarviointi, sekä koulutus (Go On Opisto).

Oulussa Go On toimii Kirkkokadulla olevalta toimistoltaan käsin.

VMP Oulu

Uusikatu 35
90100 Oulu
www.vmp.fi

VMP, jolla on yli 20:nen vuoden kokemus henkilöstöpalvelu alalta ja joka vuoteen 2010 toimi nimen "Varamiespalvelu" alla, tarjoaa palveluina henkilöstövuokraukset, rekrytoinnit, kansainväliset rekrytoinnit, koulutukset ja kehittämisen palvelut, sekä ulkoistaminen.

Henkilöstövuokraus Oulu - Vuokraus Opas