Henkilöstövuokraus Pori

Henkilöstövuokraus Pori yrityksiä ovat muun muassa Econia Yrityspalvelut, Alexa Henkilöstöpalvelut, sekä VMP Pori.

Econia Yrityspalvelut

Antinkatu 11
28100 Pori
www.econia.com/fi/

Econia Yrityspalvelut on porilainen firma, jonka toimialaan kuuluvat henkilöstövuokraus, kansainväliset palvelut, sekä järkeistys.

Firman henkilölöstövuokraus puoli on ollut toiminnassa vuodesta 1996 saakka, ja sen erikoisosaamiseen kuuluvat väliaikaiset työntekijät ja työmahdollisuudet varsinkin aloilla:

  • Teollisuus ja tuotanto
  • Varasto- ja kuljetus
  • Rakentaminen
  • Toimisto- ja taloushallintotehtävät
  • Kaupan ala
  • Palvelut

Alexa Henkilöstöpalvelut

Pohjoiskauppatori 1 C 28
28100 Pori
www.alexahp.fi

Alexa Henkilöstöpalvelut on perustettu vuonna 1982, toiminut aikaisemmin "Porin Toimistopalvelu" nimen alla, nykyisen toimiston sijaitsessa Porin torin varrella, Pohjoiskauppatori 1 C:ssä.

Firman palveluvalikoimista löytyvät ratkaisut henkilöstövuokraukseen, rekrytointeihin, sekä ulkomaisen työvoiman hankintaa, erikoisosaamisaloihin kuuluessa mm.:

  • toimisto/taloushallinto
  • ICT-ala
  • teollisuus
  • asiakaspalvelu ja markkinointi

VMP Pori

Mikonkatu 3
28100 Pori
www.vmp.fi

VMP Group, joka toimi vuoteen 2010 saakka nimen "Varamiespalvelu" alla, on koko maan kattava henkilöstöpalvelu ketju, jolla on toimisto myös Porissa, Mikonkadulla.

Henkilöstövuokrauksien ohella palveluihin lukeutuvat mm. rekrytoinnit, kansainväliset rekrytoinnit, koulutukset ja kehittämisprojektit, sekä ulkoistaminen.

Go On Yhtiöt

Itäpuisto 3
28100 Pori
www.go-on.fi

Valtakunnallinen Go On Yhtiöt tarjoaa henkilöstövuokraus palveluja Itäpuisto 3:ssa sijaitsevalta toimistolta käsin, muihin toimintoihin sisältyessä rekrytoinnit, ulkoistamisen palvelut, henkilöstöarvioinnit, koulutukset (Go On Opisto), ja ulkomaantoiminnot.

Porin lisäksi yritys toimii myös alueilla Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, ja Vaasa.

HR Kumppanit

Yrjönkatu 15 (Teljäntori 2.krs)
28100 Pori
www.hrkumppanit.fi

HR Kumppanit on Porissa ja Helsingissä toimiva henkilöstövuokraus firma, jonka palveluihin lukeutuvat myös rekrytointi sekä ulkoistaminen.

Henkilöstövuokraus RENT-X

Länsipuisto 16
28100 Pori
www.rent-x.fi

Rent-X toimii Porissa erikoisfokuksenaan ulkomaalaisten henkilöstövuokraus, sijoittumisten kohdistuessa pääasiassa suomalaisiin metalli-, telakka- ja konepajateollisuuden yrityksiin sekä siivousalan osaajia majoitusalan yrityksiin.

Henkilöstövuokraus Pori - Vuokraus Opas