Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokraus Tampere yrityksiä ovat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Tampere, Teollisuuden Työpalvelu, sekä Click Henkilöstöpalvelut.

Go On Yhtiöt

Kuninkaankatu 22-24, 2. krs
33210 Tampere
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on valtakunnallinen henkilöstöpalvelu firma, jolla on toimipaikka myös Tampereella, osoitteessa Kuninkaankatu 22-24.

Tampereen toimintoihin kuuluvat kokonaisuudessaan aloina henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöstöarviointi, koulutus (Go On Opisto), ja ulkomaantoiminnot.

Firman järjestämät väliaikaiset henkilöstövuokraukset toimitetaan aina mahdollisimman pitkälle täsmäratkaisuina, koskien myös työn kestoa, niin päiväksi, viikoksi, aina useaksikkin kuukaudeksi saakka.

VMP Tampere

Tuomiokirkonkatu 36
33100 Tampere
www.vmp.fi

VMP, joka toimi vuoteen 2010 saakka Varamiespalvelu nimen alla ja omaa yli 20 vuoden kokemuksen henkilöstöpalvelu-alalta, toimii Tampereella osoitteessa Tuomiokirkonkatu 36.

Yrityksen palveluvalikoimiin kuuluvat henkilöstövuokrausten ohella myös rekrytoinnit, kansainväliset rekrytoinnit, koulutukset ja kehittämispalvelut, sekä ulkoistamiset.

Teollisuuden Työpalvelu

Pyhäjärvenkatu 5 A (Klingendahl)
33200 Tampere
www.ttp.fi

Teollisuuden Työpalvelu (TTP) on perustettu vuonna 1995, ja toimii erikoisaloinaan rekrytointi, henkilöstövuokraus, sekä ulkoistamispalvelut.

Yrityksen erikoisosaaminen liittyy varsinkin henkilöstöratkaisujen tarjoamiseen rakennus-, logistiikkapalvelu- ja teollisuusyritysten tarpeisiin.

Click Henkilöstöpalvelut

Järvensivuntie 5
33100 Tampere
www.click-hp.fi

Click Henkilöstöpalvelut on Turussa ja Tampereella toimiva henkilöstöpalvelu firma, jonka palveluvalikoima kattaa henkilöstövuokrausten ohella myös rekrytoinnit.

Henkilöstövuokraus Tampere - Vuokraus Opas