Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus firmoihin kuuluvat muun muassa StaffPoint, Barona, Biisoni Henkilöstövuokraus, Eilakaisla, ja Manpower Finland.

StaffPoint

Mannerheimintie 160 (2krs)
00300 Helsinki
www.staffpoint.fi

StaffPoint kuuluu Suomen suurimpiin henkilöstöpalveluita tarjoaviin yrityksiin, tarjoten kokonaisvaltaisia henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

Henkilöston vuokrauksen lisäksi firman palveluihin kuuluvat myös rekrytointi, palkkapalvelu, ulkoistuspalvelut, koulutukset, palvelut julkishallinnolle, sekä kansainvälinen työvoima.

Henkilöstövuokrauksen suhteen StaffPointin erikoisosaamisaloihin kuuluvat aloina ravintola, kauppa, teollisuus, logistiikka, teollisuus, rakennus, toimisto, IT, sekä Contact Center -työpaikat.

Barona

Mannerheiminaukio 1 A, III kerros
00100 Helsinki
www.barona.fi

Barona on vuonna 1999 perustettu monipalveluyhtiö, jonka liiketoiminnan pääalueet koostuvat henkilöstöpalveluista, ulkoistamispalveluista, sekä majoituspalveluista.

Henkilöstöpalveluiden suhteen firman erikoisosaaminen liittyy varsinkin henkilöstön vuokraamiseen alueille IT, logistiikka, rakennus, sosiaali ja terveys, teollisuus, engineering, sekä toimisto.

Henkilöstöresursoinnin ohella Baronan palveluvalikoimaan kuuluvat suorarekrytointi, kansainvälinen työvoima, tuettu työllistäminen, sekä uudelleensijoitus.

Go On Yhtiöt

Hämeenkatu 20, 3. krs
15110 Lahti
www.go-on.fi

Go On Yhtiöt on lahtelainen henkilöstövuokraus ja rekrytointi yhtiö.

Yrityksellä on toimistoja eri puolilla Suomea, kaupungeissa Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kouvola, Kotka, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku, ja Vaasa.

Henkilöstöpalveluiden suhteen tarjolla ovat myös rekrytointi, ulkoistaminen, ja henkilöstöarviointi.

Biisoni Henkilöstövuokraus

Itälahdenkatu 27 B
00210 Helsinki
www.biisoni.fi

Biisoni Henkilöstövuokraus toimii Helsingissä, Järvenpäässä, Tampereella, Oulussa, Seinäjoella, ja Jyväskylässä,

Henkilöstöpalveluiden suhteen tuotevalikoimaan suhteen kuuluvat henkilöstövuokrauksen lisäksi rekrytointipalvelut, alihankinta, ja ulkoistukset.

Eilakaisla

Mikonkatu 8
00101 Helsinki
www.eilakaisla.fi

Eilakaisla on vuodesta 1971 toiminut henkilöstöpalvelualan yritys, jolla on toimintaa Suomessa viidellätoista paikkakunnalla:

 • Helsingissä,
 • Hyvinkäällä,
 • Hämeenlinnassa,
 • Lahdessa,
 • Lappeenrannassa,
 • Mikkelissä,
 • Jyväskylässä,
 • Kuopiossa,
 • Oulussa,
 • Porissa,
 • Porvossa,
 • Tampereella,
 • Turussa,
 • Salossa ja
 • Vaasassa.

Eilakaisla välittää henkilöstöä seuraavien toimialojen suhteen: IT, teollisuus, logistiikka, markkinointi ja myynti, hallinto, taloushallinto, sekä palvelualat.

Manpower Finland

Aleksanterinkatu 48 B, 5krs,
00100 Helsinki
www.manpower.fi

Manpower Finland on kansainväliseen ManpowerGroup konserniin kuuluva, rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, konsultointiin ja palveluratkaisuihin erikoistunut firma.

Yritys on ollut toiminnassa Suomessa vuodesta 1997, ja nykyisin firma toimii kymmenen aluetoimiston käsin, koko Suomen alueella.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi ManPowerin toimintantaa henkilöstöpalveluiden alaan kuuluvat johdon ja asiantuntijoiden rekrytoinnit, palkkatuettu henkilöstövuokraus, HR konsultointi, soveltuvuusarvionnit, kuin myös työvoima ulkomailta.

VPS Henkilöstöpalvelu

Mikonkatu 17 C
00100 Helsinki
www.vps.fi

Helsinkiläinen, valtakunnallisesti toimivan VPS Henkilöstöpalvelun valikoimaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, sekä ulkoistaminen.

Firman toimipaikkoihin kuuluvat Forssa, Helsinki, Kuopio, Kuusamo, Mikkeli, Oulu, Rauma, Salo, Turku, ja Vaasa.


Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus Helsinki vaihtoehtoja ovat muun muassa Go On Yhtiöt, Biisoni Henkilöstövuokraus, VMP Helsinki, ja Aalto Henkilöstöpalvelut.

Henkilöstövuokraus Helsinki


Henkilöstövuokraus Joensuu

Henkilöstövuokraus Joensuu yrityksiä ovat esimerkiksi PESTI Henkilöstöpalvelu ja VMP Group.

Henkilöstövuokraus Joensuu


Henkilöstövuokraus Jyväskylä

Henkilöstövuokraus Jyväskylä firmoihin kuuluvat esimerkiksi VMP Jyväskylä, Nordic Henkilöstöpalvelut, sekä Go On Yhtiöt.

Henkilöstövuokraus Jyväskylä


Henkilöstövuokraus Kuopio

Henkilöstövuokraus Kuopio on mahdollista muun muassa yrityksiltä kuten VMP Kuopio, Go On Yhtiöt, sekä VPS Henkilöstöpalvelu.

Henkilöstövuokraus Kuopio


Henkilöstövuokraus Lahti

Henkilöstövuokraus Lahti firmoihin lukeutuvat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Lahti, Nordic, sekä Kilta Henkilöstöpalvelu.

Henkilöstövuokraus Lahti


Henkilöstövuokraus Lappeenranta

Henkilöstövuokraus Lappeenranta yrityksiä ovat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Lappeenranta, ja Tempro Henkilöstöpalvelu.

Henkilöstövuokraus Lappeenranta


Henkilöstövuokraus Oulu

Henkilöstövuokraus Oulu vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi VPS Henkilöstöpalvelu, Sillat Oy Henkilöstövuokraus, TosiPro, Kandia Palvelut, Go On Yhtiöt, sekä VMP.

Henkilöstövuokraus Oulu


Henkilöstövuokraus Pori

Henkilöstövuokraus Pori yrityksiä ovat muun muassa Econia Yrityspalvelut, Alexa Henkilöstöpalvelut, sekä VMP Pori.

Henkilöstövuokraus Pori


Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokraus Tampere yrityksiä ovat esimerkiksi Go On Yhtiöt, VMP Tampere, Teollisuuden Työpalvelu, sekä Click Henkilöstöpalvelut.

Henkilöstövuokraus Tampere


Henkilöstövuokraus Turku

Henkilöstövuokraus Turku vaihtoehtoihin lukeutuvat muun muassa Extremely Nice Job Oy, Click Henkilöstöpalvelut, A-Service, Pestivoima Oy, Go On Yhtiöt, ja VMP Turku.

Henkilöstövuokraus Turku

Henkilöstövuokraus - Vuokraus Opas