Hevostrailerin Vuokraus

Hevostrailerin vuokraus on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Kirpakat, Hevoscenter, sekä Piccola.

Kirpakat

Peräläntie 59
32100 Ypäjä
www.kirpakat.fi

Kirpakat on syksystä 2010 toimineen neljän hevosen Kivenkolon Tallin oheispalvelu, johon kuuluvat hevostrailereiden vuokraukset.

Firman vuokrakalusto koostuu kahdesta erilaisesta Humbaur merkkisestä trailerista, joista toinen on Humbaur Rapid 2400, erikoisvarustuksena mm. kestävä alumiinipohja.

Toinen vuokratrailereista on Humbaur Single, jonka erikoisvarusteluun kuuluvat esimerkiksi alumiinipohja, rimallinen lastaussilta, sivupotkusuojat, iskunvaimentimet, sekä automaattinen tukipyörä.

Hevoscenter

Köydenpunojankatu 9
20100 Turku
www.hevoscenter.net

Hevoscenter on Kaarinassa (Hallimestarinkatu 23) sekä Turussa (Köydenpunojankatu 9) toimiva hevostarvikeliike, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat myös hevostraileri vuokraukset.

Vuokrauspuolen kalustona yrityksellä on Humbrau Spirit 2 hevosen traileri, joka on tarjolla vuokralle päivävuokra pohjaisesti tai hinnoiteltuna koko viikonlopulle (pe- su).

Piccola

Siuntiontie 58 C
02580 Siuntio
www.piccola.fi

Piccola / Humbaur-Center on suoraan Saksasta hankittujen hevostrailereiden, hevosautojen, ja muiden trailereiden myyntiin ja vuokrauksiin erikoistunut yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1995.

Firman hevosten kuljetusten vuokrakalustoon kuuluvat kuljetusautot, hevostrailerit, venetrailerit, autotrailerit, kylmäkuljetustrailerit, sekä muut trailerit.

S&M Luukkainen

Valtakatu 5
11130 Riihimäki
www.luukkainen.com

S&M Luukkainen on Riihimäeltä käsin toimiva yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1993, päätoimialoinaan eläinala (ml. hevostrailerien vuokraus), kiinteistöhuolto, sekä tuotemyynti.

Vuokraustrailerina on 2:lle hevoselle suunniteltu tuote, jonka varusteluun kuuluvat huolto-ovet molemmin puolin, puomien säätömahdollisuus (kahdelle eri korkeudelle), sisävalo, kuin myös heinäverkkokoukku.

Hevosport

Työpajatie 13
06150 Porvoo
www.hevosport.fi/vuokraus/

Porvoolainen, Uudenmaan alueella toimiva Hevosport tarjoaa vuokrauspisteestään Umesläp merkkisiä hevostrailereita, jotka soveltuvat etenkin tilapäiseen kuljetustarpeeseen.

Firman UMESLÄP B50 hevoskuljetusvaunut, joista löytyy myös kärrykoukut, soveltuu kaikenkokoisille hevosille, ratsukoille, ja valjakoille.

Tiinan Talli

Hevostie 59
60120 Seinäjoki
www.tiinantalli.com

Tiinan Talli on Seinäjoella ja Soinilla toimiva ratsastuskoulu / ratsastustalli, jonka toimintaan kuuluvat myös hevosten kuljetuksiin tarkoitetut telivaunu trailerit.

Hevostrailerivuokrauksen ohella tarjolla ovat trailereiden kuljetuspalvelut.

Hevostrailerin Vuokraus - Vuokraus Opas