Himos vuokraamo

Himos vuokraamo lasketteluvälineille sisältää varusteet sekä harrastelijoille perussetteinä, mutta myös aktiivilaskettelijoille vaatimustason mukaisina välineinä.

Välinevuokraamo tarjoaa lasketteluvälineitä kahdessa tasossa, Basic-perussetteinä sekä Superior-paketteina, joista perussetteihin kuuluvat lasten lasketteluvälineet, aina kypärällä varustettuna.

Näistä basic-setit ovat laadukkaita perussettejä, joissa voit vuokrata itsellesi parhaat jokamiesluokan välineet, sekä täysin aloittelijalle että satunnaiselle harrastelijalle.

Superior-setit puolestaan on tarkoitettu vuokrattaviksi huippuluokan suorituskykyä vaativille, etenkin kokeneempien aktiiviharrastajien käyttöön. 

Vuokraamosta löytyy myös maahantuojien välinetestipaikka, jossa voit tutustua kauden uutuuksiin. Jos löydät omaan tarkoitukseesi sopivat välineet ja laskettelet aktiivisesti, voit ostaa välineet ostoa Himos Ski Shopista.

Merkkien puolesta Himoksen vuokraamo tarjoaa esimerkiksi Rossignolin ja Nordican välineitä, niin lasketteluun, lautailuun, telemarkiin, kuin maastohiihtoonkin.

Vuokraamon välineet uudistetaan vuosittain, ja jos olet ostoaikeissa laskettuvälineille, kannattaa pitää silmällä vuokraamon syksyisin sekä keväisin tapahtuvaa poistoväline alennusmyyntiä. 

Länsirinteiden yhteydessä olevassa vuokraamossa voit käyttää myös wc-tiloja, säilytyslokeroita, ja pukuhuonetta, joka on varustette vauvanhoitopöydällä.

Lasketteluvälineiden lisäksi voit vuokrata vuokraamosta perhekäyttöön tarkoitetut liukurit ja pulkat, joita voi käyttää Himoksen Peikkorinteen pulkkamäessä. 

Himos taskuinfon, josta selviää koko paikan palvelukirjo ja tapahtumakalenteri, saa myös välinevuokraamosta.

  • Hiihtokeskus Himosvuori Oy
  • Länsikeskuksentie 11
  • 42100 Jämsä

Lomakohteena Hiihtokeskus Himosvuori on yksityinen hiihtokeskus, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1984.› Himos vuokraamo