Höyrypesuri Vuokraus

Höyrypesuri vuokraus vuokraamoihin lukeutuvat esimerkiksi Lapin Vuokrakone, Konekuutio, sekä Vuokraava.

Lapin Vuokrakone

Lampelankatu 23
96320 Rovaniemi
www.lapinvuokrakone.fi

Lapin Konevuokraamo on vuodesta 1980 toiminnassa ollut konevuokraamo, jonka tuotevalikoima kattaa vuokrausten suhteen myös siivouskaluston, mukaanlukien höyrypesurit.

Tyypilliseen asiakaskuntaan firmalle kuuluvat muun muassa Lapin alueen rakentajat sekä remontoijat, höyrypesureiden ohella myös muiden koneiden & rakentamisen laitteiden suhteen.

Konekuutio

Kivenkatu 7
53600 Lappeenranta
www.konekuutio.fi/vuokraushinnasto.php?TuoteryhmaID=4&tuotehaku=1

Konekuutio on eteläkarjalalainen, Lappeenrannassa sekä Imatralla toimiva konevuokraamo, jonka vuokrakonevalikoimasta löytyvät ratkaisut myös ammattimaisten siivouskoneiden suhteen.

Vuokraamon lisäksi firma tarjoaa myynti-, huolto-, kuljetus-, ja työpalveluja.

Vuokralle tarjolla olevat höyrypesurit ovat Kärcher merkkisiä.

Vuokraava

Ahertajantie 6 E
02100 Espoo
www.vuokraava.fi/hinnasto_siivous_maalauskalusto.htm

Vuokraava on kolmella paikkakunnalla, Espoo, Lohja, sekä Kirkkonummi toimiva konevuokraamo, jonka tuotevalikoimista löytyvät myös siivouslaitteet, mukaanlukien höyrypesurit.

Höyrypesurit on lueteltu "Siivouslaitteet ja Maalauskalusto" kategorian alla firman virallisella nettisivustolla, josta löytyvät myös ajankohtaiset hinnat tuotteiden vuokraukselle.

Kotipalvelu Klassikko

www.klassikko.fi/tuotteet.html?id=7/

Kotipalvelu Klassikko on yksityinen sosiaalipalvelujen tuottaja, jonka toimialaan kuuluu myös vuokraustoiminta, mukaanlukien höyrypesureiden vuokraus 1-7 vrk vuokraperiodeille.

Vuokrauksissa hintoihin sisältyy toimitus perille + nouto, firman toiminta-alueilla Helsinki, Espoo, Kaunainen, sekä Vantaa.

Höyrypesuri Vuokraus - Vuokraus Opas