Huvila Vuokraus

Katsaus huvila vuokraus palveluihin niin kotimaisten huviloiden kuin ulkomaistenkin kohteiden vuokrauksen suhteen.

Interhome

Piispantilankuja 6 C
02240 Espoo
www.interhome.fi

Interhome on sveitsiläisen, yli 45 vuotta toiminnassa olleen Interhome AG:n suomalainen tytäryhtiö, jonka toimialaan kuuluu vuokrattavien loma-asuntojen ja huviloiden välitys.

Firman tarjonta on yksi markkinoiden kattavimpia, sillä valikoimista löytyy yli 32 000 loma-asuntoa kaikkiaan 27 eri maassa – mukana mm. merenrantahuviloita, kaupunkihuoneistoja, ja alppimajoja.

Nopein tapa löytää huvilavalikoiman helmet on klikata osastolle "Ylelliset Lomat", josta löytyy huvilatarjontaa vuokraukseen aina historiallisista linnoista Ranskassa, viinitiloihin Italiassa, ja perinteisiin alppimaja-huviloihin Sveitsissä.

Homeaway

www.homeaway.fi

Homeaway on suomenkielinen versio saksalaisen HomeAway Inc. -yhtiön palvelusta, joka edustaa vuosittain yli 450 000 vuokrattavan loma-asunnon valikoimaa, joista kullakin hetkellä tarjolla vuokralle on noin 34 600 loma-asuntoa.

Firman valikoiman avulla voit hakea vuokralle tarjottuja huviloita esimerkiksi kohde-alueen, kuten Ranska, Thaimaa, tai Karibiansaaret, avulla, tai hakemalla huviloita teemalomapohjaisesti, esimerkiksi lähellä golf-rataa tai maailman parhaiden rantojen läheltä.

Longstayers

88 Naresdamri Road
77110 Hua Hin
Prachuap Khiri Khan
Thaimaa
www.longstayers.com/fi/

Longstayers on thaimaalainen, Thaimaan loma-asuntojen, myös erilaisten huviloiden, vuokravälitykseen erikoistunut firma.

Firman nettipalvelun tietokanta kattaa kaikki suomalaisittain tärkeimmät lomailukohteet Thaimaassa, mukaanlukien maan pääkaupungin Bangkokin, mutta myös alueet Hua Hin, Chiang Mai, Koh Samui, sekä Pattaya.

Huvila.net

www.huvila.net

Huvila.net on suomalainen nettipalvelu, joka on erikoistunut vuokrattaviin lomamökkeihin sekä loma-asuntoihin, suoraan omistajalta (tai edustajalta), ilman erillistä välityspalkkiota.

Perinteisten järvimökkien ja erähuviloiden lisäksi palvelun valikoimista löytyvät myös modernit lomahuvilat ja muut kohteet.

Tarjolla olevia huviloita voi etsiä esimerkiksi tiettyjen kaupunkien tai järvien läheisyydestä tarkennetun hakutoiminnon avulla.

Vuokraovi

www.vuokraovi.com

Vuokraovi on Alma Media mediatalon tuottama nettipalvelu, yksi maan suurimmista, jonka tietokanta loma-asuntojen suhteen kattoi 3351 kohdetta kun viimeksi asian tarkistin.

Haun avulla voit suodattaa nopeasti esiin esimerkiksi lomamökkien tarjonnan suosituilla alueilla kuten Turun saaristo, Ruka, Levi, Kalajoen hiekkasärkät, tai Ylläs.

Alma Median antamien tietojen mukaan palvelua käyttää viikoittain noin 100 000 suomalaista.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on kotimainen, yksi kattavimmista lomamökkien ja lomahuviloiden vuokravälitykseen erikoistunut palvelu, jolta löytyy valikoimia koko maan alueelle, mukana niin Lapin tunturihuvilat, saaristomeren huvilat, kuin järvenranta huvilatkin.

Kunkin vapaana olevan huvilan vuokraaminen onnistuu online-varauksena, ja onnistuneen valinnan takuina on muun muassa se, että kukin kohde on tarkastettu Lomarenkaan toimesta.

Huvila Vuokraus - Vuokraus Opas