Iltapuku vuokraus

Iltapuku vuokraus vuokraamoja ovat esimerkiksi Pukuvuokraamo Seremonia, Niinatar, Zazabella, kuin myös Tapiolan Juhlapuku.

Pukuvuokraamo Seremonia

Kasarmitori, Pohjoinen Makasiinikatu 7
00130 Helsinki
www.seremonia.fi

Seremonia on Lappeenrannassa sekä Helsingissä toimiva morsiuspukujen ja juhlapukujen erikoisliike sekä miehille että naisille.

Naisten iltapukujen lisäksi firman valikoimat kattavat kategoriat morsiuspuvut, vanhojentanssiin tarkoitetut puvut, miestenpuvut, poikien vanhojenpäiväpuvut, sekä kengät.

Vuokraamon tuotteisiin kuuluvat lisäksi iltapukua täydentävät asusteet, satiinikengät & laukut, satiiniset käsineet, kuin myös stoola ja tiara.

Niinatar

Runeberginkatu 40
00260 Helsinki (Taka-Töölö)
www.niinatar.fi

Niinatar on juhlapukuja vuokraava yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat hääpukujen lisäksi myös iltapuvut sekä vanhojentanssi asusteet.

Niinattarella on kaikkiaan kolme juhlapuku putiikkia Helsingin keskustan läheisyydessä, Runeberginkadulla, Töölössä.

Kaikki kolme liikettä sijaitsevat aivan vieri vieressä, ja niistä päämyymälä tarjoaa morsiuspuvustot, iltapuku kokonaisuudet, sekä miesten pukujen täydellisen valikoiman.

Viereisestä sesonkimyymälästä tarjolla ovat sesonkityyliset ilta- ja vanhojentanssipuvut, kun taas Outlet-myymälästä voi ostaa edullisimmat myyntipuvut, jotka on usein hinnoiteltu kilpailemaan vuokrahintojen kanssa.

Zazabella

Kamreerintie 3
02770 Espoo
www.zazabella.fi

Zazabella on Suomen suurimpiin kuuluva morsiuspuku- ja juhlapukuliike, jolla on kolme kiinteää putiikkia (alueilla Espoo, Kaarina & Tampere), nettikaupan lisäksi.

Liikkeiden jatkuvasti uudistuvasta mallistosta löytyy kunakin hetkenä yli 1000:nen puvun valikoima, mukana morsius- ja juhlapukuja, mekkoja, hunnut, tiarat, alushameet, korsetit, huivit, korut, ja muut tarpeelliset asusteet juhliin & vapaa-aikaan.

Juhlapukujen suhteen vuokrattavissa on aina muutaman sadan erilaisen puvun kirjo, joihin kuuluvat kansainvälisesti tunnettuja juhlapuku-valmistajia, kuten Jim Hjelm, Lazaro Couture, sekä Alvina Valenta.

Tapiolan Juhlapuku

Heikintori 2.kerros
(Alkon yläpuolella)
Kauppamiehentie 1
02100 Espoo
www.tapiolanjuhlapuku.fi

Tapiolan Juhlapuku on kooltaan Espoon kaupungin suurin pukuvuokraamo. Vuokraamon putiikki sijaitsee keskeisellä paikalla, Tapiolan Heikintorilla.

Vuokraamo on saanut suosiota mm. sen vuoksi, että sen naisten vuokrapuvut ovat yksittäiskappaleita, joista suuri osa on valmistettu yrityksen itsensä toimesta suomalaiseen makuun istuvaksi.

Tapiolan Juhlapuvun palveluihin kuuluu myös laaja valikoima morsius- ja vanhojentanssipukuja, sekä miesten juhlapuku asusteet.

Pukuvuokraamo Juhla-Asu

Päiväkuja 4 G
80140 Joensuu
www.juhla-asu.net

Osoitteessa Päiväkuja 4 G Joensuussa toimiva pukuvuokraamo Juhla-Asu on naisten & miesten juhla- ja hääpukuja myyvä erikoisliike.

Juhlapukujen oheen yritys on hankkinut myös vuokravalikoiman vannealushameita, tiaroita, hansikkaita sekä boleroita.

Juhlapukujen suhteen vuokraamon päätuotekategoriana ovat pitkät, vuokraukseen soveltuvat taftipuvut, mutta Juhla-Asun kautta voi vuokrata myös esimerkiksi sifonkisia ja lyhyitä juhlapukuja.

Kuopion Pukuliike Fauna

Tulliportinkatu 11
70100 Kuopio
www.pukuliikefauna.com

Kuopion Pukuliike Fauna on Tulliportinkadulla toimiva, juhla- ja morsiuspukujen erikoisputiikki, jonka vuokrapuku valikoima kattaa iltapuvut, morsiuspuvut, miestenpuvut (asusteineen), sekä vanhojentanssipuvut.

Iltapukumalliston merkeistä tärkeimpiin sisältyvät:

  • Alexia Designs
  • Lilly
  • Venus/Bella
  • Isabel de Mestre
  • Ladybird
  • Pronovias White One
  • Romantica
  • Meng International

Vuokrattaviin oheisasusteisiin kuuluvat viitat, kengät, tiarat, huivit, hunnut, alushameet, laukut, ja sukkanauhat.

Vanhojentanssipuvut vuokraus

Katsaus vanhojentanssipuvut vuokraus vaihtoehtoihin Helsingissä, mukaanlukien vuokraamot Niinatar, Muotitalo Tyynelä, sekä Suomen Pukuvuokraamo.

Iltapuku vuokraus - Vuokraus opas