Jätelavan vuokraus

Jätelavan vuokraus on mahdollista muun muassa yrityksiltä kuten Lassila & Tikanoja, Helsingin KTK, sekä Kuljetusliike Koivisto.

Jätelavat tulevat usein tarpeellisiksi vuokrauksen kohteiksi esimerkiksi erilaisten talonyhtiön talkoiden, siivousten, ja remonttien yhteydessä.

Vaihtolava vuokraus on yleistä myös rakennustyömailla ja varastoissa, sillä tällaiset tilavat roskia säilyttävät ja poiskuljetusta varten optimoidut lavat säästävät jätteiden keräämisen ja lajittelun kustannuksia.

Koska jätelavoja on useita kokoja, kannattaa jätteen keräämisen määrä usein arvioida mahdollisimman tarkkaan, ettei projektista tai talkoista synny turhaan ylimääräisiä kustannuksia joko liian ison vaihtolavan vuokraamisen tai ylimääräisten tyhjennysajojen myötä.

Lassila & Tikanoja

Yksi suurimmista jätelavoja yrityksille vuokraavista firmoista Suomessa on Lassila & Tikanoja (lassila-tikanoja.fi), joka myös myy erilaisia jätelavoja.

Koska firma toimii koko Suomen alueella, useimmiten isommista kaupungeista käsin myös asiakkaille haja-asutusseudulla, L&T pystyy usein tarjoamaan kilpailukykyisen hinnan kohteeseen kuin kohteeseen.

Tyypilliset asiakaskuntia L&T:n jätelavoille ovat mm. talonyhtiöt, rakennusliikkeet, sekä tapahtumia järjestävät pienyritykset.

Helsingin KTK

Helsingin KTK (helsinginktk.fi) palvelee, toisin kuin L&T, myös laajalti yksityisasiakkaita. 

Jätelavojen suhteen firma toimittaa ratkaisut mm. yksityisten ja yritysten varastojen ja ullakoiden siivoukseen, kuin myös talkoolavat pihatalkoisiin.

Lisäetuna yrityksen käytössä on se, että heidän jätelavavalikoimansa on erittäin laaja, ja saat juuri oikean kokoisen vaihtolavan, aina yhden häkkikomeron tyhjennyksestä koko taloyhtiön piha-alueen haravointiin saakka.

Vaihtoehtoihin kuuluvat myös pakettihintaiset jätelavat joko viherjätteelle tai sekajätteelle, hintaan, joka sisältää sekä lavan toimituksen ja tyhjennyksen, että jätemaksun.

Kuljetusliike Koivisto

Kuljetusliike Koivisto (kuljetusliikekoivisto.fi) on Tampereen alueella toimiva kuljetusalan yritys, jonka palvelut kattavat myös vuokrattavat roskalavoja. 

Tarjolla olevat lavakoot vaihtelevat 8 - 25 kuution välillä, pituuksien ollessa 4 - 7 metriä. Vuokra-ajat ovat joustavasti aina yhdestä vuorokaudesta eteenpäin.

› Jätelavan vuokraus