Jetti Vuokraus

Jetti vuokraus vuokraamoihin kuuluvat muun muassa VMAX, Vesijetti.net, sekä Big Boys Toys Finland.

VMAX

Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki
www.vmax.fi

VMAX on vuonna 1994 perustettu, Helsingissä ja Levillä toimiva jettejä, veneitä, vesiurheiluvälineitä, kanootteja/kajaakkeja, moottorikelkkoja, ATV:tä, mönkijöitä, ja mopoja vuokraava yritys, jolla on kuitenkin jetti kalustoa tarjolla vain pääkaupunkiseudulla.

Kesäiseen aikaan VMAX on pääkaupunkiseudun johtava vesijettisafarien järjestäjä, jota täydentävät palveluina mm. kokouspalvelut ja saaristolaisristeilyt.

Firman jettivalikoima kattaa laitteet aina yhden hengen jeteistä maksimissaan kolmen hengen perhe-vesijetteihin.

Vesijetti.net

Metsämiehenkatu 30
78210 Varkaus
www.vesijetti.net

Vesijetti.net tarjoaa jettejä vuokraukseen (mukana kussakin vuokrauksessa märkäpuku tai kelluntatakki) Varkaudessa olevalta toimipaikaltaan.

Firman vuokrauskalusto koostuu valmistajien Sea-Doo, Yamaha, sekä Kawasaki jeteistä, mallistosta löytyessä mm.:

  • Sea-Doo GTX Limited iS 260
  • Sea-Doo RXP-X 255
  • Sea-Doo RXT
  • Yamaha Waverunner FZS
  • Kawasaki Ultra 300X
  • Kawasaki Jet Ski STX 15F
  • Yamaha Waverunner FX140
  • Kawasaki Jet Ski 800 SX-R

Big Boys Toys Finland

Seinäjoki
www.bbtf.fi

Eteläpohjalainen Big Boys Toys Finland, joka on perustettu vuonna 2009, toimii pääaloinaan vesijettien ja vesiurheiluvälineiden vuokraus.

Mukana firman vuokrakalustossa ovat esimerkiksi Yamaha VX Sport & Kawasaki STX-15F vesijetit, kuin myös Kawasaki SX-R 800.

Vesijettien ohella yritykseltä on vuokrattavissa kesäiseen hauskanpitoon lisäksi mm. vesisuksia, vesipatjoja, ja wakeboardeja.

Sydän-Hämeen Safarit

Keiniänkuja 7
36600 Pälkäne
www.sydanhameensafarit.fi

Sydän-Hämeen Safari on erilaisia elämyssafareita kesäiseen ja talviseen aikaan päätoimisesti järjestävä pälkäneläinen yritys, jonka toiminta kattaa myös vesijetti vuokraukset.

Vuokraamon kalustosta löytyvät vesijetit luovutetaan asiakkaille Pälkäneellä olevalta toimipaikalta, omilla joko yhden tai kahden jetin trailereilla varustettuna.

Jettikalustoon kuuluvia koneita ovat esimerkiksi SeaDoo GTS, Yamaha Delux, Yamaha FZ-S 1800, joiden oheen voi vuokrata myös esimerkiksi vetorenkaan, vedettävän lelujetin, polvilaudan, vesisukset, sekä wakeboardin.

Jetrent

Autoilijankatu 31
20780 Kaarina
www.jetrent.fi

Suomen yhdessä kauneimmista saaristoista toimiva Jetrent toimii Yamaha Marine Centerin tiloissa, Kaarinan Krossissa, josta laitteet ovat tarjolla vuokralle, mutta erillisestä sopimuksesta firma toimittaa vuokrajetit myös Varsinais-Suomen alueelle.

Firman vuokrakalustoon kuuluu kaikkiaan neljä kappaletta Yamaha VX Deluxe vesijettejä, joiden mukaan voi vuokrata lisäksi esimerkiksi moottoriveneen, vesisukset, wakeboardin, ja ilmatäytteisen renkaan.

Jetti vuokraus - Vuokraus opas