Juhlateltan Vuokraus

Juhlateltan vuokraus on mahdollista esimerkiksi yrityksiltä kuten Oulun Telttavuokraus, Lempäälän Juhlatelttavuokraus, sekä Tuulihaukkateltat.

Oulun Telttavuokraus

Hajottamotie 9
90550 Oulu
www.telttavuokraus.com

Oulun Telttavuokraus on täyden palvelun tapahtumavuokraamo, jonka valikoimista löytyvät telttojen ohella mm. pöydät, penkit, sekä WC:t.

Telttojen suhteen yrityksen palveluihin kuuluvat niiden tuonti & pystyttäminen sovittuna aikana tapahtumapaikalle, ja juhlan päätyttyä myös purkaminen ja poiskuljetus.

Oulun Telttavuokrauksen oheispalveluihin lukeutuvat esimerkiksi catering, järjestysmiehet, sekä kaikki kuljetuspalvelut.

Lempäälän Juhlatelttavuokraus

Koiranojanrinne 6E
33880 Lempäälä
www.juhlatelttavuokraus.com

Lempäälän Juhlatelttavuokraus on kalustevuokraukseen erikoistunut yritys, jonka valikoima kattaa teltat, kalusteet, kylmälaitteet, karaoke & äänilaitteet, kuin myös valaistuksen & lämpölaitteet.

Telttojen suhteen firman vuokravalikoima koostuu kahdentyyppisistä teltoista, joista toinen on DUBAI –juhlateltta 4x4m ja toinen LUXOR-juhlapaviljonki 5x10m.

Näistä isompi telttakoko on suosittu varsinkin häihin, yritystilaisuuksiin, sekä muihin isompiin tapahtumiin.

Juhlateltan Vuokraus - Tuulihaukkateltat

Malminkuja 4 B 1
49220 Siltakylä
www.tuulihaukkateltat.com

Tuulihaukkateltat vuokraa erityisvalmisteisia pikapystytettäviä (alle minuutissa koottavia) pop-up juhlatelttoja, jotka soveltuvat esimerkiksi tapahtumateltaksi, varikkoteltaksi, myyntiteltaksi, ja vapaa-ajan telttakatokseksi.

Pop-up vuokratelttoja löytyy yrityksen valikoimista varastokoossa 3x3m, 3x6m, 4x8m, sekä 6x6m vuokrateltta, joiden lisäksi tarjolla on myös suurikokoinen Star teltta, jonka alle voidaan kattaa tila jopa yli 100:lle henkilölle.

Vuokratelttojen väreinä ovat perusmalleissa sininen ja valkoinen, mutta erilliseen hintaan saatavana on myös muita värejä.

CF- Telttavuokraus

Työkkyrintie 3 B
05400 Jokela Tuusula
www.cf-telttavuokraus.fi

Tuusulalaisen CF-Telttavuokrauksen vuokravalikoimiin telttojen suhteen löytyy kokoja ja malleja erityyppisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin, valmiiksi pystytettyinä ja purettuna sovitun aikataulun mukaisesti.

Firman oheistuotteisiin kuuluvat lisäksi vessat, esiintymislavat, lattiat, messumatot, lämmittimet, valaistukset, sekä tuolit ja pöydät.

CF- Telttavuokrauksen erikoisosaamiseen kuuluvat myös suurikokoiset juhlateltat, tarjoten suojan aterialle ja vastaanotolle, tarjoilupisteille sekä ohjelmanumeroille, niin ulkojuhliin kuin suurtilaisuuksiinkin.

Juhlateltan Vuokraus - Lainapeite

Kiilaniityntie 2
02920 Espoo
www.lainapeite.fi

Lainapeite on vuonna 1956 perustettu yritys, kuuluen nykyään pohjoismaiseen Nordic Shelter Solutions (NSS) konserniin, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat suojaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut.

Konsernin monipuoliset suojauspalvelut kattavat kategorioina:

 • telttojen vuokrauksen juhliin ja tilaisuuksiin
 • sääsuojien ja suojausratkaisujen vuokrauksen
 • varasto-, tuotanto- ja urheiluhallien myynnin ja vuokrauksen
 • suojahuppujen ja kääreiden myynnin
 • peitteiden vuokrauksen ja myynnin

Teltat vuokrataan Lainapeite Event palvelunimen alla, jonka tuotevalikoima kattaa juhlatelta sekä talvi-että kesätapahtumiin ja juhliin.

Marrow

Punttikuja 3
00730 Helsinki
www.marrow.fi

Marrow on vuodesta 1990 toiminnassa ollut firma, jonka päätoimialueisiin kuuluvat markkinointivälineiden valmistus, maahantuonti, ja vähittäiskauppa.

Telttojen suhteen tarjolla ovat:

 • Halvat Standard-Line teltat
 • Nopeasti koottavat Profi-Line pop-up teltat
 • Expotent basic teltat
 • Expotent premium teltat
 • Expotent professional teltat
 • Mitkotent Classic Line teltat
 • Mitkotent Premium Line teltat
 • Brändätyt Digitent mainosteltat
 • Expodome tapahtumateltat
 • Party-Star juhlateltat
 • Ilmatäytteiset Spider-tent tapahtumateltat
 • Ilmatäytteiset Welcome roof tapahtumateltat

Juhlateltan Vuokraus - Marrent

Uppopuuntie 3
96190 Rovaniemi
www.marrent.fi

Marrent rovaniemeläinen kalustovuokraamo, jonka toimialue kattaa kuitenkin koko maan. Firman erikoisosaamiseen kuuluvat kalustevuokraukset tapahtumiin kuten rockfestarit, häät, yritysjuhlat, syntymäpäivät, ja kyläjuhlat.

Valtakunnallista toimintaa silmälläpitäen Marrentillä on varastoja kolmella paikkakunnalla, Rovaniemellä, Oulussa ja Tampereella.

Firman telttavalikoima kattaa koot pienikokoisista myyntikojuista aina suuriin juhlatelttoihin, koossa 16 - 2000 m2, jonka ohessa on mahdollista vuokrata tapahtumaa varten myös esiintymislavat, tanssilattiat, käymälät, aidat, pomppulinnat, pöydät ja penkit.

Telttaco

Oksasenkatu 7
Helsinki
www.telttaco.fi

Telttaco on telttojen vuokraamiseen erikoistunut helsinkiläinen yritys, jonka asikaskuntaa ovat kuuluneet hääseurueet, syntymäpäiviä juhlistaneet perheet, firmat tapahtumineen, sekä koulujen myyjäiset.

Firman palveluihin kuuluvat vuokratelttojen ohella myös vuokrakalusteet, messuosastot, sekä kokonaisvaltaiset catering-palvelut.

Telttacon peruskokona suuremmissa teltoissa on 5,2 x 12m, jonka alle mahtuu noin 60 ruokailijaa tai noin 120 seisten.

Kataja Event Service

Ahertajankatu 12-14
04440 Järvenpää
www.katajaeventservice.fi

Kataja Event Service, osana Telinekataja-konsernia, on vuodesta 2000 toiminnassa ollut tapahtumarakenteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut järvenpääläinen firma.

Yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat telttojen lisäksi katsomot, esiintymislavat, tapahtumarakenteet, master-pikateltat, sekä kalusteet.

Katajan kautta ovat saatavilla kaikki saksalaiset telttavalmistaja Losbergerin (www.losberger.com) teltat, muun muassa:

 • VIP-teltat,
 • suuret Uniflex yleisöteltat,
 • Multiflex teltat yritys- ja henkilöstötapahtumiin,
 • helposti liikuteltavat Master-teltat, ja
 • Saddle Span-erikoisteltat.

Juhlateltan Vuokraus - Vuokraus Opas