Kaivinkone vuokraus

Kaivinkone vuokraus on tarjolla alan firmoista muun muassa Cramolta, City Machinelta, sekä Kylänpää-yhtiöiltä.

Cramo

Kalliosolantie 2
01740 Vantaa
www.cramo.fi

Cramo Finland on osa Helsingin pörssissä listattua Cramo-konsernia, jolla on noin 300 toimipaikkaa ympäri Eurooppa, ja joka vuokraa päätoimialanaan koneita, laitteita ja siirtokelpoisia tiloja.

Maanrakennuskoneiden suhteen Cramo tarjoaa vuokrakalustona Vantaalla, Turussa, Tampereella, Porissa, Mikkelissä, sekä Oulussa kaivinkoneita, minikaivureita, liukuohjattuja kuormaajia, pyöräkuormaajia, dumppereita, jyriä, kurottajia, generaattoreita, sekä kompressoreita.

Varsinkin isomman kokoluokan vuokrakaivureissa lähes kaikkiin koneisiin on saatavilla maakauha, kaapelikauha, sekä luiskakauha.

City Machine

Moreenikuja 16 A
01700 Vantaa
www.citymachine.fi

Citymachine on pääkaupunkiseudulla toimiva konevuokrausfirma, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1998.

Vuokraamopuolen konekalustoon kuuluvat kaivurit, minikaivurit, bobcatit, kauhakuormaajat, dumpperit, sekä kuorma-autot ja maantiivistäjät.

Kylänpää-yhtiöt

Lepistöntie 6
23100 Mynämäki
www.kylanpaa-yhtiot.com

Kylänpää-Yhtiöt on mynämäkeläinen rakennus- ja maalausalan yritys, jonka päätoiminta-alueeseen kuuluvat Vakka-Suomi sekä Turun alue.

Firman toimintaan kuuluvat oleellisesti myös konevuokraukset, konekalustolla, johon kuuluvat mm. kaivinkoneet, traktorit, ja bobcatit, kuljettajineen.

CE Rental

Laturitie 13
60510 Hyllykallio
www.konevuokraus.info

Hyllykalliosta käsin toimiva CE-Rental tarjoaa palveluita materiaalikäsittely- ja maanrakennuskoneiden vuokrauksen, maahantuonnin, huollon, ja myynnin suhteen.

Vuokrattaviin koneisiin kuuluvat kategoriat kaivinkoneet, dumpperit, kuormaajat, kurottajat, liukuohjatut kuormaajat, sekä trukit.

Minikone - Bobcat Rent

Nuolitie 6
01740 Vantaa
www.bobcat-rent.com

Minikone on vantaalainen kaivukoneita, kuormaajia, ja jyriä vuokraava firma, jonka konekalusto kaivureiden suhteen koostuu Bobcat ja Eurocomach merkkisistä laitteista.

Valikoimaan kuuluu esimerkiksi Bobcat E10, EUROCOMACH ES180, Bobcat 335, ja EUROCOMACH ES500 mallisia kaivuukoneita.

Veli Nopea

02940 Espoo
www.velinopea.fi

Veli Nopea on minikaivureiden, kuormaajien, sekä henkilönostimien ja peräkärryjen vuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka kalusto kattaa minikaivurit aina 900 kiloisesta 7,5 tonniseen versioon.

Vuokraamon minikaivurit ovat kaikki Neuson merkkisiä, ja tarjolla on vuokramalleja kokoluokissa aina Neuson 803:sta Neuson 75z3:een saakka.

EV Power

www.evpower.fi

EV - Import tuo maahan ja vuokraa yrityksen omalla brändillä varustettuja EVPower-merkkisiä maanrakennuskoneita, jotka täyttävät eurooppalaiset CE vaatimukset.

Konekalustoa on mahdollista vuokrata päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi, tai sopimuksen mukaan myös muiksi ajanjaksoiksi.

Kaivinkonevuokraus.fi

Juurakkotie 7
Nokia
www.kaivinkonevuokraus.fi

Kaivinkonevuokraus.fi on nokialainen koneiden ja laitteiden vuokrauksiin erikoistunut firma, jonka toimialaan kuuluvat myös koneiden kuljetuspalvelut, piha-alueiden ja rakennusten pohjatyöt, kuin myös monipuolinen viherrakentaminen.

Firman vuokrakoneisiin kaivureiden suhteen sisältyvät Amman Yanmar B15-3, Hyundai 55-3, Sunward Swe 70, joista kukin malli on mahdollista vuokrata joko kuljettajalla tai ilman kuljettajaa.

M-Power

Savolantie 15
21350 Ilmarinen
www.vuokraaminikaivuri.fi

M-Power on minikaivureita tarjoava, Turun alueella toimiva vuokraamo, jonka palveluvalikoimaa ovat myös monipuoliset valmiit kaivuupalvelut.

Vuokraamon kalustona on Volvo EC 20 BXTV, joka on monipuolinen minikaivuri, soveltuen työtehtävistä esimerkiksi ojien ja perustusten kaivuuseen, viemäröintitöihin, ja kuormaukseen ja työmaan yleisvalmisteluun.

Hansamachines

Mäkipuistontie 14
28430 Pori
www.hansamachines.fi

Hansa Machines on vuodesta 1992 toiminnassa ollut yritys, jolla on toimipaikkoja sekä Porissa että Klaukkalassa.

Vuokrakaluston suhteen firmalta on tarjolla ammattilaistason maarakennuskoneet, mukaanlukien kaivukoneet, minikaivukoneet, minidumpperit, pienkuormaajat, hydrauliset työkalut, sekä pölynsidontajärjestelmät.

Rakennuskone vuokraamo

Suomen johtavia rakennuskone vuokraamo yrityksiä ovat mm. Ramirent, Cramo, joilla molemmilla on toimipisteitä ympäri maan.

Kaivinkone vuokraus - Vuokraus opas