Kajakin Vuokraus Helsinki

Kajakin vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten Vuosaaren Melontakeskus, Helsingin Melontakeskus, VMAX, sekä Melontaranta.

Vuosaaren Melontakeskus

Ramsinniementie 14
00980 Helsinki
www.melontakeskus.fi

Vuosaaren Melontakeskus on Natura Viva nimistä yritystä, joka järjestää luontomatkailuun ja melontaan liittyviä elämyspalveluja, myös kajakkien vuokrausta.

Vuokraamo toimii Vuosaaressa Kokoushotelli Rantapuiston yhteydessä, josta käsin kajakkien ja kanoottien vuokraustoimintaa on tarjolla kesäkuukausien (kesä-, heinä- ja elokuussa) aikana, lyhyimmän vuokrausajan ollessa 2 tuntia.

Toimipaikasta tarjolla ovat myös melontokurssit, sekä vasta-alkajille että kokeneemmillekin melojille.

Helsingin Melontakeskus

Tilkantori 10 A Lt1
00300 Helsinki
www.helsinginmelontakeskus.fi

Helsingin Melontakeskus on vuodesta 1993 toiminnassa ollut Helsingin Kanoottiklubin melontatoimintaa harjoittava keskus, josta tarjolla on mm. kanootinvuokraustoimintaa sekä muita liikuntaan liittyviä elämyspalveluita.

Melontakeskus vuokraa kajakkeja ja kanootteja kategorioissa kajakkiyksiköt, kajakkikaksikot, inkkarikanootit, kuin myös lisävarusteina varamelat ja liivit.

VMAX

Isonsarvastontie 4
00840 Helsinki
www.vmax.fi

Vmax on Sarvaston venesatamasta käsin vuodesta 1994 toiminut yritys, joka vuokraa muun muassa kanootteja / kajakkeja, vesijettejä, veneitä, sekä mönkijöitä, myös yksityiskäyttöön.

Firman valikoimista löytyy sekä yhden hengen kajakkeja että kahden hengen versioita, niin lyhyisiin muutaman tunnin vuokrauksiin kuin myös koko päivän käyttöihin.

Melontaranta

Vantaanjoki, Uimarannantie
Helsinki
www.melontaranta.fi

Melontaranta on Vantaanjoen varrelta käsin toimiva vuokraamo, joka tarjoaa kajakit ja kanootit turvalliseen ja aallottomaan jokimelontaan.

Vuokrauskalustona Melontarannalta löytyvät kajakit sekä kanootit/kaksikot, aina yhden tunnin vuokrauksista koko päivän tai useamman päivän kestäviin vuokrauksiin.

Kajakin Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas