Karaokelaitteiden Vuokraus

Karaokelaitteiden vuokraus toimintaa on tarjolla vuokraamoilta kuten Tahtitehdas, Karaoke Center Helsinki, sekä DJ Team.

Tahtitehdas

www.tahtitehdas.net

Tahtitehdas on vuodesta 2004 toiminnassa ollut yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat erilaiset karaokepalvelut, myös laitteistojen vuokraukset.

Laitevuokrauksien ohella yritys tarjoaa karaoketilaisuuksien järjestämisen, myös alihankintana, sekä karaokejuontajat.

Firman vuokrapaketteja voivat käyttää sekä yksityiset että yritykset, ja paketteihin sisältyy kaikki oleellinen, kuten kaiuttimet, mikrofonit, soittimen ja karaokelevyt (noin 400 kotimaisen kappaleen verran).

Karaoke Center Helsinki

www.karaokecenterhelsinki.fi

Karaokekeskus Helsinki perustettiin vuonna 1991, ja nykyään sen toimialaan kuuluvat omien MadBoy-merkkisten karaokelaitteiden valmistus ja maahantuonti, laitevuokraukset, että karaokelevyjen maahantuonti ja valmistus.

Vuokralaitteistojen suhteen Karaoke Centerin valikoima kattaa neljä erilaista laitteistokokoonpanoa, tarjoten vaihtoehtoja eri hintaluokkiin ja tarpeisiin.

DJ Team

Patsonlammentie 56 B
82110 Heinävaara
www.djteam.fi

DJ-Team on vuodesta 1996 toiminnassa ollut täyden palvelun ohjelmistotalo Joensuun seudulla, jonka erikoisalaa ovat DJ-palvelut sekä karaoke, mukaanlukien ammattitasoisten äänentoisto -ja valolaitteistojen sekä karaokelaitteistojen vuokraus.

Yrityksen vuokrakalusto koostuu Pioneer / VocoPro ammattikaraokelaitteista, joiden ohessa vuokrattavat karaokelevyt sisältävät tuotteita merkeiltä kuten Power-, Finn -ja Magnumkaraoke.

Biisiriihi

Puuvillakatu 4 C 1 II kerros
30100 Forssa
www.biisiriihi.com

Biisiriihi on forssalainen karaokestudio sekä karaoke-laitevuokraamo.

Firma vuokraa karaokelaitteistona joko kokonaispaketteina tai yksittäistuotteina valikoimasta, johon sisältyvät:

  • levyjä + levykotelo
  • monitori
  • jalustat edellisiin
  • VocoPro soitin
  • Dynacord 600 vahvistin
  • Mikrofoni
  • Näyttö
  • Kappalelista vihkoja
  • Tarvittavat kaapelit

Audiobyte

Vanha Tampereentie 187
20380 Turku (Oriketo)
www.karaokefinland.fi

Karaoke Finland on turkulainen karaokelaitteiden myyntiä ja vuokrausta päätoimialoinaan harjoittava firma, jolta löytyvät karaokelaitteet sekä karaokelevyt kotitarpeisiin ja ammattikäyttöön.

Yrityksen vuokralaitteistojen suhteen tarjolla on useampia paketteja erilaisiin tarpeisiin, joiden oheen on mahdollista vuokrata myös mm. savukoneet ja saippuakuplakoneet.

Euroviihde

Pultrantie 10 D 20
60120 Seinäjoki
www.euroviihde.fi

Seinäjokelainen Ohjelmatoimisto Euroviihde tarjoaa ohjelmistopalveluja etupäässä edustamansa artisti Trubaduuri Enstin tilaisuuksiin, mutta palveluihin kuuluvat myös edulliset karaokelaitevuokraukset.

Karaokelaitteiden Vuokraus - Vuokraus Opas