Keikkabussi Vuokraus

Keikkabussi vuokraus on tarjolla vuokraamoilta kuten Black Wheels, Haven Yhtymä, sekä Lifeline Productions.

Black Wheels

Hankkaantie 91
25190 Pertteli
www.blackwheels.net

Blackwheels on pertteliläinen keikkabusseja, myös pidemmille kiertueille, vuokraava yritys, jonka kautta on mahdollista varata myös kuljettaja.

Firman vuokra-autokalustoon kuuluvat:

  • Volvo B10 M Delta Superstar
  • Volvo Lahti Falcon
  • Volvo B10M Wiima Finlandia Superman
  • Ajokki Royal
  • Van Holl
  • Mercedes-Benz 711D

Vuokraamon kalustoa ovat käyttäneet keikkabusseina historillisesti muun muassa Menneisyyden Vangit, Neljä Ruusua, sekä Aki Sirkesalo.

Haven Yhtymä

Somerojankatu 13
24240 Salo
www.haven.fi

Haven Yhtymä on tapahtumanjärjestäjiä ja muusikkoja palveleva yritys.

Firman kautta on keikkabussien vuokrauksen lisäksi mahdollista saada myös äänentoistot, valaistukset, studiot, ohjelmapalvelut, videoinnit, treenikämpät, sekä rokkivaatteet.

Vuokraamon keikkabussi kalustona on 8+1 istumapaikkainen Scania 81, josta löytyy kaikkiaan 8 sänkyä ja 16 m2 verran tavaratilaa.

Lifeline Productions

Maariankatu 8 E 1.krs
20100 Turku
www.lifeline.fi

Lifeline on vuodesta 1999 toiminnassa ollut viiihde-alan yritys, jonka kautta voi myös vuokrata keikkojen kuljetusautot ja keikkabussit, lock out-studion, äänentoistot/valot, backlinen, teknikkopalvelut, sekä harjoitustilat.

Keikkabussin suhteen firman kautta voi vuokrata täyssuuria PA- ja valolaitteiston sekä bäcklinen + koko bändin mahduttavia kuljetusajoneuvoja, kuin myös pienempiä Fiat Ducato pakettiautoja esimerkiksi valo/äänilaitteiden kuljetuksiin tai backline-roudaukseen.

DMD Showtec

Sahaajankatu 14
Helsinki
www.showtec.fi

DMD Showtec on kotimainen live-tapahtumapalveluihin erikoistunut yhtiö, jonka kautta voi vuokrata keikkabussit ja muut kuljetuskaluston, mutta myös audio-, video-, sekä valaistuslaitteet.

Showtecin palveluihin kuuluvat myös esiintymislavat, turva-aidat, teltat, sekä erilaiset katokset, kuin myös kiinteiden kohteiden äänentoisto- ja valojärjestelmät.

Keikkabussivuokraukset ovat tarjolla paikkakunnilta Helsinki, Hämeenlinna, ja Jyväskylä, kalustoon kuuluessa kolme erilaista täysikokoista bussia ja pienempiä keikkakuljetus tila-autoja.

Boogie Line

Laajavuorenkuja 8 E 62
01620 Vantaa
www.boogieline.fi

Boogie Line on vantaalainen mini- ja keikkabusseja eri tarpeisin vuokraava yritys.

Vuokraamon kalustoon kuuluvat esimerkiksi Volvo B10 bussi, Iveco 35S12 MAXI bändiauto, VW LT MAXI minibussi, sekä Ford Transit B2.0 minibussi.

Keikkabussi Vuokraus - Vuokraus Opas