Kone Rent Turku

Kone Rent Turku on vuodesta 1978 toiminnassa ollut konevuokraamo, jonka tuotteisiin kuuluvat myös suojapeitteet, sääsuojat, muuttolaatikot, sekä Blåkläder työasusteet.

Firman yli 30 vuoden menestys alalla on perustunut etenkin asiakkaiden paikallisten tarpeiden ennakoimiseen sekä erinomaiseen valikoimaan vuokrattavaa kalustoa, aina alumiinitelineistä varastokontteihin.

Kategorioina vuokralle ovat tarjolla etenkin koneet, telineet, työmaatilat, maanrakennuskoneet, suojapeitteet, sekä henkilönostimet, myös oheistarvikkeineen.

Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Turun Kärsämäentiellä, Kärsämäentie 3, jonka ohella voit asioida myös Kone-Rentin Helsingin toimipisteessä Sompasaaren sataman Kyläsaarenkadulla. 

Kone-Rentin Raision toimipiste, josta löytyvät vuokraamon peruskalusto, työlavat, ja raskas telinekalusto, on osoitteessa Teräskatu 5. Nauvon toimipiste puolestaan on oma, itsenäisesti hallinnoitu yksikkönsä, josta löytyy valikoitu Kone-Rent kalusto.

Mitä tahansa toimipaikkaa käytätkin projektin kalustosi vuokraamista varten, sinun kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, sillä vuokraamo on hyvä konsultointiapu 30 vuoden kokemuksellaan suhteessa siihen, millainen kalusto soveltuu tarpeisiisi ja projektiisi.

Pääasialliset asiakaskunnat Vuokraamo Kone-Rentille ovat historiallisesti olleet pienet ja suuret ammattirakentajat ja rakennusliikkeet, suur-teollisuus, sekä yksityiset rakentajat. 

Koko vuokraamon kalusto, hinnastoineen ja teknisine esitteineen, on luettavissa (PDF-muodossa) firman www-sivujen kautta, ja voit tehdä myös tarjouspyydön suoraan verkkosivuston kautta, yhteydenottolomaketta hyödyntäen.

  • Vuokraamo Kone-Rent
  • Kärsämäentie 3
  • 20300 Turku
  • www.konerent.com


› Kone Rent Turku