Kontin vuokraus Helsinki

Kontin vuokraus Helsinki on mahdollista muun muassa vuokraamoilta kuten Suomen Vuokrakontti, Scandic Container, sekä Suomen Varastokontti.

Kun harkitset vuokrakontin hankintaa Helsingissä, sinun kannattaa tarkistaa, onko haluamaasi konttityyppiä varten olemassa erikoisosaamista omaava vuokraamo, esimerkiksi merikonttien, varastokonttien, kylmäkonttien tai toimistokonttien suhteen.

Useat firmat, kuten Suomen Vuokrakontti, pystyy myös ottamaan erikoistarpeesi hyvinkin pitkälle huomioon räätälöityinä palveluina, jopa niin pitkälle, että kokonaan uuden kontin rakentaminen, standardikontin modifiointi, tai tehtaalla valmistettu erikoiskontti tarpeisiisi ovat myös mahdollisia, avaimet käteen periaatteella.

Suomen Vuokrakontti

www.vuokrakontti.fi

Suomen Vuokrakontilla on takanaan yli 30 vuoden kokemus erilaisten vuokrakonttien toimittamisesta asiakkaille ympäri Suomea, myös Helsingin alueella. 

Kontit toimitetaan asiakkaille firman eri puolella Suomea olevilta varastoilta, joita löytyy Rajamäestä, Kotkasta, Jyväskylästä, Oulusta, Turusta, Pirkkalasta, sekä Mustasaaresta.

Firman konttimyynti ja konttivuokraus on tarjolla mm. kuljetuksiin, varastointiin, ja toimistokäyttöön, niin uusien kuin käytettyjenkin konttien suhteen.

Kontteja on tarjolla kategorioissa merikontti, varastokontti, kylmäkontti, toimistokontti, ja erikoiskontti, joista erikoiskontit sisältävät esimerkiksi teollisuuskontteja ja armeijakontteja.

Scandic Container

www.scandiccontainer.fi

Scandic Container tarjoaa vuokralle väliaikaiseen tarpeeseen tarkoitettuja kontteja, aina peruskonteista erikoiskontteihin, kuten eristekontit, saakka. 

Firma pystyy toimittamaan myös räätälöidyt ratkaisut konttivuokraamisen tarpeillesi, mukaanlukien tarpeidesi mukaisesti varustellut kontit, esimerkiksi vaihtolavakiskotetut mallit.

Vuokraamasi kontit voit joko hakea suoraan yrityksen varastopaikoista ympäri Suomea, mukaanlukien kolme varastopaikkaa Helsingin Vuosaaressa, tai vaihtoehtoisesti saat kontit perille toimitettuina, nopeallakin aikataululla.

Vuokrakontteja on tarjolla kategorioissa uudet kontit, käytetyt kontit, mini- ja varastokontit, toimisto- ja saniteettikontit, sekä erikoiskontit (mukaanlukien erilaisilla ovivaihtoehdoilla olevat mallit, helpottaen konttien lastausta ja purkua).

Suomen Varastokontti

www.varastokontti.fi

Suomen Varastokontti vuokraa kontteja, myös kylmä-, erikois-, ja pakastekontteja, sekä työmaatiloja.

Firman vuokralle tarjomat kontit soveltuvat muun muassa varastoiksi, kuljetuksiin ja ne voidaan toimittaa vaihtolavakiskoilla tai varusteltuna sopimuksen mukaan erikoistarpeisiin.

Yrityksen käytön etuihin kuuluu muun muassa se, että firma ilmoittaa konttien vuokrahintansa selkeästi jo konttien esittelysivuilla.

Kun viimeksi vierailin yrityksen www-sivustolla, esimerkiksi ulkomitoiltaan n. 3 x 2,4 x 2,6 m kokoinen 10' vuokralle tarjottu varastokontti oli hinnoiteltu tasolle €90 (+ alv 24%).

› Kontin vuokraus Helsinki