Kontin vuokraus

Kontin vuokraus yrityksiin kuuluvat mm. Scandic Container, Suomen Vuokrakontti, sekä Helsingin Konttikeskus.

Scandic Container

Keilaranta 15
02150 Espoo
www.scandiccontainer.fi

Scandic Container vuodesta 2005 toiminut, Espoon ohella kaupungeissa Helsinki, Oulu, Hamina, Kotka, Rauma, Turku, Kokkola, sekä Pori toimiva kontteja vuokraava firma.

Firman kautta voi tilata kontteja yrityksen toimipaikkojen lisäksi myös muihin satamiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Vuokraamon konteista löytyy peruskonttien ohella myös toimistokontteja, näyttelykontteja sekä erikoiskontteja, joihin voi asiakastarpeiden perusteella saada erilaisia muutos- ja varustelutöitä, kuten eristykset, sähköistykset, hyllyt ja lisäovet.

Suomen Vuokrakontti

Yrityspuistontie 2
05200 Rajamäki
www.vuokrakontti.fi

Suomen Vuokrakontti on vuonna 1982 perustettu yritys, jonka toimialaan kuuluvat standardi- ja erikoiskonttien vuokrauksen ohella myös konttien suunnittelu, tuonti, ja myyntitoiminta.

Firman vuokrauskontti valikoimiin sisältyvät standardi ja räätälöidyt kontit kategorioissa:

  • Merikontit
  • Varastokontit
  • Kylmäkontit
  • Toimistokontit

Helsingin Konttikeskus

Punavuorenkatu 23 I
00150 Helsinki
www.konttikeskus.fi

Helsingin Konttikeskus on helsinkiläinen vuokraamo, jonka tarjonta koostuu konttivuokrauksen suhteen kuljetuskonteista, varastokonteista, erikoiskonteista, sekä merikonteista.

Vuokrakonttien suhteen yritys toimittaa ja noutaa tuotteet sopimuksen mukaan, ja tarjolla ovat sekä uudet että käytetyt kontit, myös eristetyt kontit.

Markku Kontti

Myllärinkatu 22
65100 Vaasa
www.markku-kontti.fi

Markku Kontti on vaasalainen konttivuokraamo, jonka vuokratarjonta sisältää erilaisia kontteja monenlaisiin tarkoituksiin, mukana rahtikontit, erikoiskontit, merikontit, toimistokontit, sekä räjähdysainekontit.

Konttien vuokraus on mahdollista vain yrityksen Pohjanmaan toimi-alueella, Vaasassa sijaitsevasta konttivarastosta käsin, josta löytyvät kaikki erikoiskontit, kontit vaihtolavajuoksuilla ja koukkutartunnalla, sekä meriliikennekontit, varastokontit, ja wc-kontit.

O.V. Lahtinen

Komentosilta 1 / Gate House
00980 Helsinki
www.ovlahtinen.fi

O. V. Lahtinen on vuodesta 2007 toiminnassa ollut konttien vuokraamiseen, myymiseen, ja välittämiseen erikoistunut yritys.

Firman konttivarikko sijaitsee Vantaan Koivukylässä, josta on mahdollista tilata toimitus- ja nouto kaikkiin maan konttisatamista.

Oulun Konttivuokraus

Terminaalitie 6
90400 Oulu
www.konttivuokraus.fi

Oulun Konttivuokraus vuokraa ja myy kontteja yksityisille sekä yrityksille, niin uusia ja käytettyjä kontteja eri tarpeisiin.

Firman valikoimista löytyvät mm. varastokontit, merikontit, kylmäkontit, toimistokontit, ja konttikuljetukset asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kontin vuokraus Helsinki

Kontin vuokraus Helsinki on mahdollista muun muassa vuokraamoilta kuten Suomen Vuokrakontti, Scandic Container, sekä Suomen Varastokontti.

Kontin vuokraus - Vuokraus opas