Kosteusmittari Vuokraus

Kosteusmittari vuokraus yrityksiin lukeutuvat muun muassa Thermosun sekä Härmän Vuokrakonepalvelu.

Thermosun

www.thermosun.fi

Thermosun on monipuolinen nettimyymälä erilaisille rakentamisen oheistuotteille, palveluihin lukeutuessa kosteusmittareiden vuokrausten lisäksi muun muassa lämpökamera kuvaukset ja tuotemyynnit kategorioissa aurinkopaneelit, lataussäätimet/akkumonitorit, loggerit, ja mökkivesijärjestelmät.

Vuokrauskalustona firma tarjoaa pintakosteusmittareiden suhteen TROTEC T 650 kosteusmittaria, joka on tyypiltään pintamittari rakenteiden kosteuden pintamittaukseen.

Vuokramittarin ominaisuuksiin kuuluvat laaja mittausalue, suuri erottelukyky, mittausarvon lukitus, sekä mittaus ilman mittauskytkimen jatkuvaa painamista.

Härmän Vuokrakonepalvelu

Heikintie 3
62375 Ylihärmä
www.harmanvuokrakone.fi

Härmän Vuokrakonepalvelu on yli 20 vuoden kokemuksella toimiva konevuokraamo ja pienkoneurakointi yritys, jonka vuokrakalustoon kuuluvat myös monipuoliset välineet rakennusmittauksiin.

Kosteusmittareiden suhteen vuokrakalusto koostuu kosteusmittari Viva 32 tuotteesta puun- ja rakennekosteuden mittauksiin. Tuote on vuokrattavissa vuorokausiveloitus pohjaisesti, myös pidemmille periodeille.

Kosteusmittari Vuokraus - Vuokraus Opas