Kuorma Auto Vuokraus

Kuorma auto vuokraamo yrityksiä ovat muun muassa Mattilan Kuorma-auto Oy, Scandia Rent, Autovuokraamo Seinäjoki, sekä Rent Center Tampere.

Mattilan Kuorma-auto Oy

Rydöntie 24
20360 Turku
www.mattila.com

Mattilan Kuorma-auto on turkulainen, 1970-luvulta toiminnassa ollut paketti-ja kuorma-autojen vuokraamo, jonka kautta kaluston voi saada käyttöön aina vuorokaudesta vuosivuokrauksiin saakka.

Firman umpikori vuokrakuorma-autot ovat tilavuuksiltaan 18-55 m3, ja kaikista niistä löytyy mukana perälautanostin.

Kuorma-autokalustoon kuuluvat mallit:

  • Renault Midlum
  • Scania P94 4x2
  • Mercedes-Benz Atego 1528
  • MAN 12.225
  • Volvo FL611
  • MAN 8.140
  • Citroen Jumper

Scandia Rent

Pietarinkatu 22
00150 Helsinki
www.scandiarent.fi

Scandia Rent kuuluu isoimpiin kotimaisiin autovuokraamoihin, ja sen vuokrakalusto koostuu myös, kuorma-autojen ohella mm. kategorioista henkilöautot, edustusautot, tila-autot, pikkubussit, muuttoautot, ja erikois-autot, kuten avoautot.

Vuokraamon kuorma-autokalusto on tarjolla kahdessa kokoluokassa, joista toisesta esimerkki-ajoneuvona on firman nettisivuilla Mercedes-Benz Atego, ja toisesta Volvo FL612-614.

Autovuokraamo Seinäjoki

Väinölänkatu 17
60120 Seinäjoki
www.autovuokraamoseinajoki.fi

Autovuokraamo Seinäjoki toimii nimensä mukaisesti Seinäjoen vaikutusalueella, ja tarjoaa vaihtoehtoja sekä henkilöiden että tavaroiden monipuolisiin kuljetuksiin.

Näistä tavaroiden kuljetuksiin vuokraamon autokalustosta löytyvät isommat pakettiautot sekä kuorma-autot.

Kuorma-autotyyppeinä mallistosta löytyvät vaihtoehtoina esimerkiksi MB Sprinter, MB ATECO 1217, MB ATECO 815, ja MAN 180C/460.

Rent Center Tampere

Hatanpään valtatie 40 H
33900 Tampere
www.rentcenter.net

Rent Center on tamperelelainen autovuokraamo-alan perheyritys, jonka valikoimiin lukeutuvat kuorma-autojen lisäksi myös henkilöautot, minibussit, matkailuautot, pakettiautot, muuttoautot, sekä peräkärryt.

Firman kuorma-autot ovat mallia MB Atego, tilavuudeltaan 33 m3, joiden kunkin polttoaineena on diesel ja varustuksena myös takalaitanostin.

Pakettiautovuokraus Turku

Akselintie 14
20200 Turku
www.pakettiautovuokrausturku.fi

Pakettiautovuokraus Turku on turkulainen, erilaisiin pakettiautojen ja kuorma-autojen vuokrauksiin, mutta myös kuljetuspalveluihin ja muuttoihin erikoistunut firma.

Vuokrakalustona toimiva kuorma-auto ajoneuvo on kooltaan 35 m3:n kuormatilalla varustettu, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat perälaitanostin ja kuormansidontakisko.

Kuorma Auto Vuokraus - Vuokraus Opas