Kuukulkija Vuokraus

Kuukulkija vuokraus vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Jalo & Jalo, Pekkaniska, Vuokraliftit Nostolaitevuokraus.

JaloJalo

Hitsarinkatu 4
20360 Turku
www.jalojalo.fi

Jalo & Jalo on erilaisten henkilönostimien vuokrauksiin erikoistunut turkulainen firma, jonka koko Suomen alueelle tarjolla olevaan vuokrakalustoon sisältyvät myös erityyppiset kuukulkijat.

Firman vuokrakalusto kuukulkijoiden suhteen koostuu Haulotte H21TX sekä Haulotte H 25 TPX malleista, jotka ovat ajettavia, nelivetoisia teleskooppipuomisia kuukulkijoita, joiden maksimi-työskelykorkeus on 25 metriä.

Pekkaniska

Tiilipojanlenkki 1-5
01720 Vantaa
www.pekkaniska.com

Pekkaniska on henkilönostimia sekä nostureita, mukaanlukien kuukulkijat, vuokraava yhtiö, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Venäjällä, Baltian maissa, ja Ukrainassa.

Firman vuokrakalusto kuukulkijoiden suhteen koostuu akkukäyttöisistä ja dieselkäyttöisistä koneista, mukana muun muassa mallit Haulotte HA12IP, JLG E400AJP, Haulotte H28TJ+, sekä JLG 1350SJP.

Vuokraliftit Nostolaitevuokraus

Kytkintie 53
00770 Helsinki
www.vuokraliftit.fi

Vuokraliftit nostolaitevuokraamo tarjoaa päätuoteryhmänään erilaisia henkilönostimia, mukaanlukien nostolavat ja telineet, mastolavat, hissit ja saxilavat, kuin myös nivelpuomiset itsekulkevat kuukulkijat.

Vuokraamon kuukulkijavalikoima koostuu Terex kuukulkijoista, joiden nivelpuomilavoissa on kaikissa malleissa viimeisen puomin jatkona noin 2 metrin zoomi, tarjoten erittäin hyvän ulottuvuuden esteiden yli.

Kuukulkija Vuokraus - Mäenpää-yhtiöt

Yrittäjäntie 35
03600 Karkkila
www.maenpaayhtiot.com

Mäenpää Yhtiöt on Karkkilasta käsin toimiva, yksi alallaan vanhimpia konevuokraamoja, joka on erikoistunut nostolava-autoihin, henkilönostimiin, sekä rakennuskoneisiin.

Firman tarjoamien kuukulkija-nostimien malleja on saatavilla sähkö-, akku- ja polttomoottorikäyttöisinä, sekä ulko- että sisätila-käyttöön.

Ramirent

Tapulikaupungintie 37
00751 Helsinki
www.ramirent.fi

Ramirent on kaikkien pohjoismaiden alueella toimiva konevuokraamo, jonka vuokrakalusto kattaa rakentajien tarpeet laidasta laitaan, myös kuukulkijoiden suhteen.

Kuukulkijoiden lisäksi firman nostinvalikoima koostuu kategorioista ajettavat saksilavat, hinattavat saksilavat, nivelpuominostimet, teleskooppipuominostimet, erikoisnostimet, sekä hissit.

Polar Cranes

Kehätie 5
33880 Lempäälä
www.polarcranes.fi

Tampereella ja Tuusulassa toimiva Polar Cranes on yli 30 vuotta sitten perustettu konevuokraamo, jonka vuokrakalusto koostuu pääryhmistä kuukulkijat, autonosturit, nostolavat, kurottajat, sekä saksilavat.

Kuukulkija-vuokrakalustoon sisältyvät mallit AICHI SR-210 AJ, Manitou 180 ATJ, Skyjack SJ6832 RT 4x4, AICHI SR-210, AICHI SR-182, JLG 660SJ, JLG 600 AJ, ja AICHI SR-123.

AH Lift

www.henkilonostinvuokraus.fi

AH Lift on monipuolinen rakennuskonevuokraamo, jonka erikoisosaamiseen sisältyvät henkilönostimet aina 26 metriin ulottuviin malleihin saakka, kuin myös rakennustelineet (alumiinitelineet), kuukulkijat, sekä saksilavat.

Vuokraukseen varatusta kuukulkijamallistosta löytyvät mm. Scanlift 190 SL, Genie Z51/30 JRT, Leguan 125 4WD, ja Haulotte STAR 10 mallit.

Kuukulkija Vuokraus - Vuokraus Opas