Kylpytynnyri Vuokraus

Kylpytynnyri vuokraus vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Fimex, Poreisiin.fi, Kirami Oy, ja Eräheppu.

Turun Fimex

Voimakatu 2
21600 Parainen
www.fimex.fi

Fimex on sauna-ja kylpytuotteisiin erikoistunut yritys, jonka toimialaan kuuluvat kylpytynnyreiden vuokrausten lisäksi tynnyrisaunut, takkatarvikkeet, ja saunatarvikkeet.

Vuokraamon tarjolla oleva vuokra-kylpytynnyri on kooltaan 6-8 hengelle tarkoitettu, ja se on mahdollista mm. tilata kuljetettuna ja poishaettuna, sekä tarvittavilla polttopuilla varustettuna.

Poreisiin.fi

Käräjätalontie 16
06100 Porvoo
www.poreisiin.fi

Poreisiin.fi on koko Suomi toiminta-alueena toimiva poreallastyyppisten tuotteiden vuokraamo, jonka myynti/vuokraus varastossa on jopa 800 altaan valikoima.

Vuokrattavissa olevat ulkoporealtaan hinta sisältää poreammeen sekä kaikki tarvittavat tarvikkeet, jonka voi tilata valmiiksi tuotuna / palautettuna, tai vaihtoehtoisesti firma voi myös järjestää peräkärryn vuokralle kuljetuksia varten.

Kirami Oy

Villiläntie 2
32730 Sastamala
www.kirami.fi

Sastamalainen Kiramin tuotteisiin kuuluvat sekä kuumakylpyaltaat että kylpytynnyrit, mukaanlukien perinteiset kuusiset kylpytynnyri-mallit ja trendikkäämmät lämpöpuiset tynnyrit.

Firman tuotteiden vuokraamot on lueteltu yrityksen virallisen nettisivuston osoitteessa:

www.kirami.fi/?lang=finnish&page=rent

mukana muun muassa Suomen Laatuilma Kauhajoki, Loimutuvat Peräseinäjoki, ja Evolution Adventures.

Eräheppu

Reksaarenkatu 17
26100 Rauma
www.eraheppu.fi

Eräheppu on etupäässä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö, jonka toimintaan kuuluvat myös vuokrakylpytynnyrit.

Tarjolla oleva puilla lämmitettävän kaminan omaava kylpytynnyrituote on kooltaan 185x 145cm, sisältäen istumapaikkoja 5-8 hengelle.

Turun Paljuvuokraus

Ahvenanmaankatu 3 a 1
20740 Turku
www.seikkailupalvelu.com

Turun Paljuvuokraus vuokraa Turussa sijaitsevalta toimipisteeltään esimerkiksi illanistujaisiin, mökille, polttareihin, tai vaikka takapihalle soveltuvia kylpytynnyreitä.

Vuokratynnyri on halkaisijaltaan on 150 cm, tarjoten istumapaikat 5-7 henkilölle, ja siihen kuuluu puilla lämmitettävä kamina.

Kylpytynnyri Vuokraus - Vuokraus Opas