Lämpökamera Vuokraus

Lämpökamera vuokraus on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten ThermoSunEco, Infradex, sekä Suomen Elektori.

ThermoSunEco

Annantie 19
04220 Kerava
www.thermosun.fi

ThermoSun on lämpökuvauksiin, rakennekosteusmittareihin, aurinkopaneeleihin, tuuligeneraattoreihin, sekä tarvikkeisiin ja laitevuokrauksiin erikoistunut yritys.

Firman lämpökameravuokraus kalustoon kuuluu kaksi erilaista lämpökameraa, Fluke TIS ja Fluke Tir32 Fusion, joiden mukaan tulee kunkin vuokrauksen yhteydessä suomenkielinen SmartView 3.1 raportointi-ohjelmisto sekä rakennusten lämpökuvaus-kirja.

Vuokrakameroiden toimitusvaihtoehtoihin kuuluvat nouto, posti, tai bussiennakko.

Infradex

Vaaralantie 20
01230 Vantaa
www.infradex.com

Vuodesta 1980 toiminnassa ollut vantaalainen Infradex on yksi maan suurimmista lämpökuvauksiin tarvittavien laitteiden maahantuojista, jonka toimialaan sisältyvät myös laitevuokraukset sekä lämpökuvauksen ja infrapunatekniikan koulutus.

Lämpökamerainvestoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on juuri asiantunteva koulutus. Kokenut henkilökuntamme on erikoistunut tuottamaan asiakaskohtaisia lämpökuvausratkaisuja.

Yrityksen erikoisalaa ovat FLIR-merkkiset lämpökamerat, joita on mahdollista vuokrata minimissään viikon pituiseksi periodiksi. Kameran mukaan tulee ThermaCAM QuickReport ohjelmisto.

Suomen Elektori

Sammonkatu 50
33540 Tampere
www.elektori.com

Suomen Elektori on vuodesta 1994 toiminnassa ollut tamperelainen elektroniikan ja sähköalan komponenttien, tarvikkeiden, ja työkalujen erikoisliike, jolla on päämyymälä Tampereen Kalevan kaupunginosassa.

Yrityksen toimintaan kuuluvat myös lämpökameravuokraukset, tarjolla olevana kalustona ollessa Fluke Ti25-lämpökamera, jonka voi vuokrata periodina aina päivästä viikkoon, tai vaikka vuodeksi.

Lämpökamera Vuokraus - Vuokraus Opas