Lentokoneen Vuokraus

Lentokoneen vuokraus toimijoihin kuuluvat BF-Lento, Finnwings, sekä Air Spark.

BF-Lento

Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki, hallintorakennus 3.krs
www.bf-lento.com

BF-Lento on vuonna 1969 perustettu yksityinen yleisilmailuyritys, jonka toimintaan kuuluvat myös lentokoneiden vuokraukset.

Lisäksi yhtiön toimintaan kuuluvat mm. lentokoulutus, valokuvauslennot, riistanlaskentalennot, palonvalvontalennot, ja yksityisten henkilöiden toimeksiantamat etsintälennot.

Firma toimii Helsinki-Malmin lentoasemalta käsin, vuokrauskaluston koostuessa lentokoneista C-152 sekä C-172.

Finnwings

Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki
www.finnwings.com

Finnwings on lentäjäkoulutusta ja lentokoneiden vuokrausta Helsingistä käsin harjoittava yritys, jonka lentokonekalustoon vuokrauksien suhteen kuuluu esimerkiksi Piper Cherokee Six PA32 malli.

Air Spark

Oravanmarjatie 4
37550 Lempäälä
www.airspark.fi

Air Spark on Tampere-Pirkkalan lentoasemaa toimipaikkanaan käyttävä ilmailualan yritys, jolta voi lentokoneiden vuokrauksen lisäksi esimerkiksi tilata lentotyöpalveluja sekä huolto- ja korjauspalveluja.

Firman vuokrattavaan lentokonekalustoon kuuluu yhteensä yhdeksän yksimoottorista lentokonetta, mukana Cessna 152, Cessna 172, Cessna 172N, ja Cessna FR172.

Kaspair

Tornimäe 5
10146 Tallinna
www.kaspair.com

Kaspair on Suomen kohteita Viron Tallinnasta käsin palveleva ilmailualan yhtiö, jonka erikoisosaaminen liittyy helikoptereihin, mutta tarjolla ovat myös lentokonevuokraukset.

Vuokrattavana lentokonekalustona toimii Piper PA 28 R merkkinen malli.

Lentokoneen Vuokraus - Vuokraus Opas