Levi Vuokraamo

Levi vuokraamo lasketteluvälineiden käyttöönsaantiin on tarjolla kaikkiaan neljästä alueen varustellusta välinevuokraamosta.

Välinevuokraamojen ohella Leviltä löytyvät asiakkaiden palvelua varten välinehuoltopiste sekä neljä Levi.Shop -varustemyymälää, joiden tarjonta koostuu ulkoiluvaatteista ja -varusteista.

Kukin vuokraamoista on avoinna ympäri vuoden, kesäisen vuokraustoiminnan keskittyessä lasketteluvälineiden sijasta muun muassa kävelysauvoihin ja maastopyöriin, mutta myös muihin liikuntavälineisiin.

Eri vuokraamopisteistä Levin Etelärinteiden vuokraamosta on saatavilla vuokralle sekä laskettelu- että lumilautailuvälineet Eturinteiden Zero Pointin vuokraamon ollessa puolestaan alueen laajin ja monipuolisin.

Muista toimipaikoista Gondolin ja Koillisrinteiden vuokraamojen tarjonta koostuu Rossignol-, Nordica-, Atomic- ja Exel-lasketteluvarusteista, joiden valinnassa auttavat paikalla oleva ammattitaitoinen henkilökunta.

Vuokraamoihin on saatavilla laskettelunystävien arvostamia lahjakortteja, joita myydään Zero Pointin toimistolta käsin sekä hissilipunmyynti pisteissä, jotka voi tilata myös postiennakolla kotiin.

Videota Levin laskettelukeskuksen alueesta, mukaanlukien vuokraamorakennuksista ja laskettelurinteistä.

Levi Vuokraamo - Vuokraus Opas