Limusiini Vuokraus Lahti

Limusiini vuokraus Lahti on mahdollista esimerkiksi vuokraamoilta kuten Veljekset Pekkonen, Luxuskettu, sekä Limousine Service.

Veljekset Pekkonen

www.limusiininvuokraus.com

Veljekset Pekkonen on mukana limousine vuokraus toiminnassa kahdella erillisellä Lincoln Towncar limusiinilla, joista toinen on arvokkaan valkoinen ja toinen ylellisen musta.

Etelä-Suomessa (mukaanlukien Lahti) ja Savonlinnassa toimivan firman autojen vuokrakohteisiin kuuluvat tyypillisesti muun muassa häät, polttarit, kaveriporukkojen illanvietot, yritysten pikkujoulut, kuin myös syntymäpäiväkuljetukset.

Tarjolla olevista limusiineista esimerkiksi mustanvärinen Lincoln Towncar (josta löytyvät tilat 1+8 hengelle) on varusteltu ilmastoinnilla, taulu-tv:llä ja DVD-soittimella, baaritiskillä & juomien viilennyslaitteilla, design valaistuksella, sekä XBOX 360 pelikonsolilla ja langattomilla karaokelaitteilla.

Luxuskettu

www.luxuslimusiini.fi

Luxusketun, jonka tarjoama limusiini on yli 10 metriä pitkä valkoinen Lincoln Town Car, toimialueeseen kuuluu Etelä-Suomi, mukaanlukien Lahti.

Tyypillisiä vuokraajia firman limousinelle ovat mm. yritykset edustusluokan kuljetuksiin, hää-seurueet, polttariporukat, syntymäpäiviä viettävät sekä muut juhlatilaisuuksia järjestävät.

Limousinen varusteluun kuuluvat esimerkiksi CarPower äänentoistojärjestelmä, L-mallinen nahkasohva, 3 LCD-näyttöä, DVD/CD-soitin, Digi-TV, karaokelaitteisto, baari & shampanja-cooler, juomalasit, ja tunnelmaa luovat tähtitaivas ja moonlight-valaistukset.

Limousine Service

www.limousineservice.fi

Suomen vanhimpiin limousinevuokraus yrityksiin kuuluva Limousine Service toimii Helsingin päämajaltaan käsin myös Lahdessa, tarjoten kalustona tilaustyönä valmistuneen Lincoln Towncar Limousinen, jonka rakensi yhdysvaltalainen DaBryan (www.dabryan.com).

Auton varustelun yksityiskohtiin kuuluvat konserttisalimainen äänentoistojärjestelmä, 3 LCD-näyttöä, kristallein varustettu baariosa, ja tähtivalaistus sekä katon kristallikruunu.

Limusiini Vuokraus Lahti - Vuokraus Opas