Limusiini Vuokraus Tampere

Limusiini vuokraus Tampere on tarjolla yrityksiltä kuten Privilege Limousine, Dream Limousine, sekä Tampereen Limusiini.

Privilege Limousine

pr-limusiini.fi

Privilege Limousine on Tampereella toimiva limusiinien vuokrauspalveluita tarjoava firma, jonka kalusto sopii esimerkiksi häihin, edustustilaisuuksiin, ja muihin tärkeisiin tapahtumiin, yksityis- tai yrityskäyttöön.

Räätälöityjen vuokrauksien ohella firma tarjoaa myös valmiiksi suunniteltuja ja helpoiksi tehtyjä paketteja, tapahtumiin kuten häät, polttarit, eläkkeelle jääminen, "yllätys", vieraille, merkkipäivä, sekä pikkujoulu.

Autona Privilege käyttää näyttävää 9-metristä Lincoln Towncar limusiini, joka on rekisteröity kuljettajan lisäksi 7 hengelle, ja josta löytyy varustuksena mm.

  • LCD-televisio
  • DVD/CD-soitin
  • karaoke
  • tähtitaivas- ja valokuitutunnelmavalaistus
  • shamppanjacooleri ja kristallilasit
  • yksityisyyden suojaava väliseinä
  • Intercom sisäpuhelin

Dream Limousine

www.dreamlimousine.fi

Dream Limousine toimii Tampere-Valkeakoski alueella limusiinipalveluiden suhteen, joita varten firmalla on kalustona Lincoln Towncar.

Auton yksityiskohtiin kuuluvat esimerkiksi tumma nahkasisustus, suuret sisätilat tunnelmavalaistuksineen, kuin myös takatilojen säädettävä audiojärjestelmä.

Yrityksen Lincoln Towncar sopii muun muassa hääpareille, polttareihin, merkkipäiviin, yllätysjuhliin, edustuskäyttöön, sekä eläkkeelle siirtymisiin.

Tampereen Limusiini

www.tampereenlimusiini.fi
www.facebook.com/pages/Tampereen-Limusiini/211923242181836

Tampereen Limusiini vuokraa valkoista Lincoln Town Car autoa erilaisia tilaisuuksia, kuten häitä, merkkipäiviä, ja edustustilaisuuksia varten.

Firman Lincoln Town Car on rekisteröity 8+1 hengelle, ja tarjoaa mm. varustellun baaritiskin, shamppanjacoolerin laseineen, tähtitaivas valaistuksen sekä neonvalot.

Limusiini Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas