Limusiini Vuokraus Turku

Limusiini vuokraus Turku on tarjolla esimerkiksi firmoilta kuten Limopalvelu, Veljekset Kettunen, sekä Limousine Service.

Limopalvelu

www.limopalvelu.com

Limopalvelu on Rymättylästä käsin Turun seutua palveleva limousine vuokraus yritys, jonka kalustona toimii 8,45 metriä pitkä valkoinen Lincoln Town Car.

Tyypillisiin vuokraustilaisuuksiin limousinelle kuuluvat muun muassa häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, sekä ristiäiset, mutta vuokraajiin kuuluu myös yrityksiä erilaisiin edustustapahtumiin ja arvohenkilökuljetuksiin.

Seitsemän henkeä mahduttavan auton varustelutasoon sisältyvät esimerkiksi DVD-soitin, CD-soitin, ilmastointi, baaritiski, kuin myös tähtitaivas tunnelmavalaistus.

Veljekset Kettunen

www.limusiininvuokraus.com

Etelä-Suomen alueella, mukaanlukien Turku, toimiva Veljekset Kettunen palvelee asiakkaitaan 1+8 henkeä mahduttavien kahden Lincoln Towncar limusiinin avulla, joista toinen on musta, toinen valkoinen.

Autoista esimerkiksi valkoisen limousinen varusteluun kuuluvat ilmastointi, taulu-tv sekä DVD-laite, tunnelmaa luova design valaistus, savukone & strobovalot, laservalot, karaokelaitteet, sekä baaritiski.

Firman autoa käyttäviin on historiallisesti kuulunut muun muassa hääseurueita, polttariporukoita, syntymäpäivää juhlistavia, pikkujoulua viettäviä, vuosipäiväläisiä, ja yritysten edustusajoja.

Limousine Service

www.limousineservice.fi

Suomen vanhimpiin limousine palveluihin kuuluu Limousine Service, jonka kautta on mahdollista vuokrata limusiini myös ulkomaan käynneille.

Firman limusiinina toimii räätälöity Lincoln Towncar, jonka on rakentanut DaBryan Coachbuilder (www.dabryan.com) ja joka tuotiin uutena Suomeen.

Auton varustelutason yksityiskohtiin sisältyvät konserttisalimainen äänentoistojärjestelmä, kaikkiaan kolme LCD-näyttöä sekä varusteltu baari ja tunnelmavalaistus (tähdet & kristallikruunu).

Limusiini Vuokraus Turku - Vuokraus Opas